Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Το crithmum maritimum ή αλλιώς κρίθμον το παράλιο είναι πολυετής πόα, λεία και σαρκώδης με αποξυλωμένη βάση που φτάνει σε ύψος έως τα 50 εκατοστά. Εχει έρπουσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα! Προσωπικά από την πρώτη φορά που την δοκίμασα (και μάλιστα με αμφιβολία...πιο πολύ σαν πείραμα)...την ερωτεύτηκα αυτή τη σαλάτα. Είναι τόσο απλή αλλά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠατατούλες οι αγαπημένες! Φιγουρατζίδικες και απλές, όπου και να τις βγάλετε θα κλέψουν τα βλέμματα. Η ιδέα είναι από το αγαπημένο Giallozafferano και είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Λατρεύω τον Gordon, δεν ξέρω...μου βγάζει κάτι,. αυτή η ξινίλα του και το μάτι του τρελού που έχει ώρες-ώρες πολύ μου αρέσει. Τι να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα έχω ξανακάνει έτσι αλλά με αλουμινόχαρτο (φάκελος). Αυτή τη φορά δοκίμασα με την περιβόητη σακούλα.... Υπέροχα, με τους χυμούς τους και το μελωμένο λαδάκι,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα σας! Ενα ορεκτικούλι που συνοδεύει όμορφα μπυρίτσα ή ουζάκι στη βεράντα τώρα που κάθε "κατεργάρης" γυρίζει στον πάγκο του και δεν θέλουμε με τίποτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Ξεκινάμε το Τριώδιο με κουνουπιδομεζέ, αν βέβαια μας αρέσει το κουνουπίδι, που γίνεται γρήγορα και χωρίς κόπο! Με σκορδολέμονο και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣήμερα σας έχω μία σαλατούλα που αξιοποιεί όμορφα τα ρεβύθια, με απλά υλικά και πεντανόστιμη. Αν μπει στο ψυγείο για λίγο πριν σερβιριστεί, είναι πολύ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι πράσινες πιπεριές οι καμπάδικες πολύ μου αρέσουν έτσι. Αν τύχει μάλιστα να έχουμε και ωραίο ζυμωτό ψωμάκι από δίπλα δεν θέλω τίποτα άλλο! Μάλιστα τις[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr Τώρα που σιγά-σιγά (ας ελπίσουμε δηλαδή....) αρχίζει να δροσίζει ο καιρός, τα όσπρια τραβιούνται πιο ευχάριστα και τι πιο ωραίο για να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο τουρλού είναι ένα φαγάκι που αρέσει σε όλους σχεδόν. Αυτή είναι μία παραλλαγή με κορφές από βλήτα και του πηγαίνει πολύ! Υλικά 4 μελιτζάνες σε χοντρές[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο απόλυτο καλοκαιρινό φαγάκι αυτό το λαδερό. Οσο τα αγαπημένα μας λαχανικούλια είναι στο φόρτε τους προλαβαίνουμε να το φτιάξουμε και να το ευχαριστηθούμε.[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠέρσυ το έφτιαξα αργά αρκετά αυτό το τουρσάκι και δεν πρόλαβα να το ποστάρω γιατί πέρασαν οι μέρες και δεν βρίσκαμε μελιτζανάκι. Σε μία εβδομάδα περίπου θα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα γιαχνιστά χόρτα δεν τα ήξερα μέχρι που τα είδα στην κουμπάρα μου πριν 3 χρόνια περίπου. Οταν τα είδα, τα είχε κάνει με χόρτα του βουνού και τελικά μετά είδα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤαμπουλέ, μία πεντανόστιμη και πολύ δροσερή σαλάτα και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να δοκιμάσουμε το πλιγούρι! Υλικά 1 ποτήρι πλιγούρι μουσκεμένο για 15 λεπτά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα!!! Αυτή την ομορφιά (και νοστιμιά εννοείται, το έκανα και σε μεγάλη ομελέτα φούρνου) την "τσίμπησα" στο ατιμούλικο το pinterest και πολύ με ξεσήκωσε,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕπειδή σκορδαλιά δεν είναι μόνο η αλοιφή με την πατάτα...φέτος είπαμε να αλλάξουμε το παραδοσιακό μας συνοδευτικό για το μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου και την[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο crithmum maritimum ή αλλιώς κρίθμον το παράλιο είναι πολυετής πόα, λεία και σαρκώδης με αποξυλωμένη βάση που φτάνει σε ύψος έως τα 50 εκατοστά. Εχει έρπουσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr