Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ Καθώς δεν εχω τριγυρίσει πολυ στα νησιά του Αιγαίου, τους ντοματοκεφτέδες τους είχα μεν ακουστά, αλλα δεν τους είχα δοκιμάσει ποτέ.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ Αν ψάχνετε για μια σαλάτα δροσερή, αρωματική και πρωτότυπη, δοκιμάστε την σημερινή μου πρόταση. Φρέσκια σαλάτα με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grKISIR Το κισίρ, πολλοί το μπερδεύουν με το ταμπουλέ . Η αλήθεια είναι οτι συγγενεύει πάρα πολύ, μερικοί μάλιστα το αποκαλούν "τούρκικο ταμπουλέ", καθώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΡΟΥΣΚΕΤΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Μέσα στον μήνα Οκτώβριο, τα TGI Friday's σε συνεργασία με τους Greek foodblogs , διοργάνωσαν εναν διαγωνισμό με θέμα το living well .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΡΟΚΟΛΟ ΡΟΜΑΝΕΣΚΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη ενα ασυνήθιστο λαχανικό, το οποίο για πρώτη φορά φέτος είδα να κυκλοφορεί στην αγορά. Είμαι σίγουρη οτι αν το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ CAVOLO NERO, ΞΥΝΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΡΟΔΙ Οταν ανακάλυψα το cavolo nero είχα την εντύπωση οτι καταναλώνεται μόνο βρασμένο. Ψάχνοντας για πιθανές χρήσεις του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ Ανάμεσα στις διάφορες σάλτσες που έφτιαξα φέτος το φθινόπωρο (και που δεν πρόλαβα να τις δημοσιεύσω όλες...) δοκίμασα και ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ Μια ιδιαίτερη σαλάτα με φρέσκα κουκιά, που τώρα είναι η εποχή τους. Εχω την εντύπωση πως μόνο στην Ελλάδα τρώμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr