Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
700 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ. αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο 20 ml ελαιόλαδο 15 φύλλα δυόσμο 12,5 γρ ζελατίνα (2.5 φύλλα) 2 αμπούλες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5-6 Μετριες πατατες 4 σκελιδες σκόρδο 2-3 κουταλιες της σουπας ξυδι 1 λεμονι το χυμο του Αλάτι-ασπρο πιπέρι 1 φλυτζανι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές λάδι Λίγο πιπέρι 3⁄4 μπακαλιάρο παστό 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες Ελιές μαύρες 1⁄2 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα διαφορετικό συνοδευτικό για ψάρι ψητό, μπακαλιάρο, γλώσσα τηγανιτή. Ιδιαίτερα νόστιμο και σε συνδυασμό με βρασμένα λαχανικά, όπως μπρόκολο κα κουνουπίδι.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη "σαλάτα" αυτή η γιαγιά την έφτιαχνε όταν είχε τραπέζι. Είναι όμως ιδανική και για να μην πηγαίνει χαμένο το ψάρι που περίσσεψε από την ψαρόσουπα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 10-12 μεγαλα εξωτερικα φυλλα μαρουλιου 1/2 - 2/3 φλιτζ. λαδι 1 μεγαλο κρμμυδι ψιλοκομμενο 2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 2-4 άτομα Τέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή πέρκα ή μπακαλιάρος) Ένα αυγό Μισό φλιτζάνι αλεύρι Μισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά Ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΚολοκυθοανθούς στην Αθήνα δεν βρίσκω εύκολα για να μην πω καθόλου. Στην τελευταία μου βόλτα στο χωριό ζήτησα την άδεια από φίλους να επισκεφτώ το περιβόλι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα υπέροχο νηστίσιμο ντιπ με ταραμά από αυγά, που βγαίνει από τον μπακαλιάρο ή τον κυπρίνο. Στο εμπόριο διατίθενται δύο είδη ταραμά. Ο λευκός και αυτός με το[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥλικά ντοματάκια βασιλικό αλεύρι μπακαλιάρο παστό, ξαρμυρισμένο κρεμμύδι φάβα (βρασμένη) αλάτι – πιπέρι ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό την κ. Σοφία Καλαμπαλίκη που μας δίνει την γνήσια και παραδοσιακή δυνατή σκορδαλιά από τους Ραπταίους Μεσοχωρίων Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι σκόρδο μισό φλυτσάνι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr