Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜία καλοκαιρινή σαλάτα στο τραπέζι σας. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛαχταριστές πατάτες που θα σας ξετρελάνουν Συνταγή : Εφη Γιαλούση. Μερίδες : για 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μαγείρεμα 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο κυκλαδίτικο φαγητό. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grFor English, scroll down Σας συμβουλεύω...μείνετε μακριά μου αυτές τις μέρες...δεν είναι να αναπνέω κοντά σας :) Έφτιαξα σκόρδο τουρσί και δεν μπορώ να[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίναι η εποχή του! Από τα πιο αγαπημένα τουρσιά οι πιπεριές σε όλες τους τις εκδοχές. Αναμφισβήτητη βέβαια η νοστιμιά της γλυκόξινης παραλλαγής (μη παραλείψετε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧυμός λεμονιού, μπίρα και μια σειρά από μυρωδικά επάνω από την τρυφερή και πικάντική ρόκα , το σπανάκι και συνοδευόμενη από αυγό και λαχταριστή φέτα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlυλικά 4 πράσα 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 250γρ τυρί ρικότα (ή ανθότυρο) 350γρ φέτα θρυμματισμένη 1/2 ποτήρι ρεγκάτο τριμμένο 200γρ sour cream (ξυνή κρέμα ή γ ιαούρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΞαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά 1 πακέτο λινγκουίνι (500 γρ.) 700 γρ. μύδια με το κέλυφος ή ένα σακουλάκι καθαρισμένα στο ζωμό τους 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) ή δύο μικρές 1 μέτριο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή της Βασούλας σήμερα με νόστιμο τουρσί που είναι και εύκολο! Υλικά Πράσινες ή όχι ώριμες ντομάτες σέλερυ 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές καυτερές 4[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠέρσυ το έφτιαξα αργά αρκετά αυτό το τουρσάκι και δεν πρόλαβα να το ποστάρω γιατί πέρασαν οι μέρες και δεν βρίσκαμε μελιτζανάκι. Σε μία εβδομάδα περίπου θα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 20-25 κολοκυθοανθοί 200 γρ. ανθότυρο 200 γρ. φέτα, τριμμένη 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλικομμένος 1/2 κ.κ. μαραθόσπορος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Τσικνοπέμπτη ήρθε και πέρασε και φέτος και η Καθαρή Δευτέρα είναι πολύ κοντά... και μαζί της η νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής. Είναι δεδομένο ότι δεν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑνθοί κολοκυθιού γεμισμένοι με ένα μείγμα τυριού φέτας, αρωματικών βοτάνων και μαραθόσπορου. Βουτηγμένοι σε ένα αφράτο κουρκούτι μπύρας και τηγανισμένοι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜερακλίδικες μπρουσκέτες α λα ελληνικά. Προετοιμασία 10΄ Ψήσιμο 3-4΄ Υλικά για 4 μερίδες 3 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1/2 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grFor English, scroll down Σας συμβουλεύω...μείνετε μακριά μου αυτές τις μέρες...δεν είναι να αναπνέω κοντά σας :) Έφτιαξα σκόρδο τουρσί και δεν μπορώ να[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr