Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) Συνολικό βάρος λαχανικών 650γρ. σέσκουλα πράσο σπανάκι καρότο, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη φρέσκο κρεμμυδάκι μπρόκολο, τριμμένο στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα είναι είδος του γένους Πορτουλάκη . Είναι γνωστό σαλατικό που φύεται άφθονα, χωρίς ιδιαίτερη καλλιέργεια κυρίως σε[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΝαι λοιπόν. Πολύ καταλάβατε. Μπιφτέκια σήμερα αλλά με λαχανικά. Για όσους δεν τρώνε κρέας και όχι μόνο! Είναι τόσο νόστιμα που θ΄αρέσουν σε όλη την[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr250 γρ φαρίνα 4 αυγά 4 αγκινάρες 300 γρ σπαράγγια 200 γρ κολοκύθια 300 γρ καρότα 200 γρ κολοκύθα 150 γρ καλαμποκάκια νάνοι 100 γρ τυρί παρμεζάνα 200 ml γάλα [...]
Πηγή: cooktherapy.grΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ, ΚΑΡΟΤΟΥ, ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΓλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.) Η αντράκλα ή γλυστρίδα ή τρεβλό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό χορταρικό που φύεται σε λαχανόκηπους και μπορεί να αποτελέσει μια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: 1/2 κιλό κορυφές γλιστρίδες Λεμόνι ή μηλόξιδο Ρίγανη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Παρασκευή: Πλένετε την γλιστρίδα. βράζετε νερό σε μια κατσαρόλα και[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό Ινδικό σπανάκι (malabar spinach) 2 κ.σ. έλαιον σησαμιού 1 κ.σ. καβουρντισμένοι σπόροι σησαμιού (+1 κ.σ. επιπλέον για το σερβίρισμα) 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλό μήνα σε όλα τα πλασματάκια!!! Ο Δεκέμβρης έφτασε και τον υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και με την κουζίνα μας γεμάτη με τις μυρουδιές της κανέλας και του[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ Το ασί παρμαντιέ ( hachis parmentier ) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά πατάτα | σελινόριζα Διαφημίσεις ½ κιλό σελινόριζες, ξεφλουδισμένες και[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο παντζάρι αυτό το σαρκώδες λαχανικό με την απαλή υφή και το υπέροχο βαθυκόκκινο χρώμα είναι ασυναγώνιστο για την υψηλή θρεπτική αξία του σε σχέση με το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr