Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά 200 γρ. σουπιές μικρές 50 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες 1 μάτσο φρέσκο βασιλικό Eλαιόλαδο Ξίδι από λευκό κρασί Χυμός 1 λεμονιού 1 φλ. λευκό κρασί Φάβα[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά (8 μερίδες) : 500 γρ. κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 125 γρ. προσούτο κομμένο σε φέτες και μετά[...]
Πηγή: yumyum.grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ Η δεύτερη πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday's , ήταν μια σάλατα. Πλούσια σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 6-8 άτομα 150 γραμμάρια μαγιονέζα 220 γραμμάρια φασόλια άσπρα κοσκινισμένα ξύσμα από 1/2 λεμόνι 1/2 κουταλιά της σούπας λεμονιού 8 βραστά σφιχτά αυγά,[...]
Πηγή: sidagi.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση βίδες ή πένες) 4 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ. γκούντα τριμμένη 1 μικρή κονσέρβα αρακά ή αρακά βραστό ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση βίδες ή πένες) 4 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ. γκούντα τριμμένη 1 μικρή κονσέρβα αρακά ή αρακά βραστό ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 3-4 μέτριες πατάτες 150 γρ. αρακά 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια (μαζί με το πράσινο μέρος τους) 1 κ.γ. ζάχαρη 4 αυγά μεγάλα[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr