Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Το όνομα αυτής της συνταγής μεταφράζεται από τα ινδονησιακά ως "σουβλάκια χοιρινού με κέτσαπ". Όμως "κέτσαπ" στην Ινδονησία ονομάζουν τη δική τους γλυκιά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σημερινή μου πρόταση για το μεσημεριανό σας φαγητό είναι αυτό που λέμε «turbo»! Σας έχω πεντανόστιμα μπιφτέκια από χοιρινό κρέας, ζυμωμένο με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grHola mis amigos Μexicanos! Hoy tenemos algo especial para ti! Δηλαδή, γεια σας, Μεξικάνοι φίλοι μου! Σήμερα έχουμε κάτι σπέσιαλ για εσάς! Τι άλλο από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grHola mis amigos Μexicanos! Hoy tenemos algo especial para ti! Δηλαδή, γεια σας, Μεξικάνοι φίλοι μου! Σήμερα έχουμε κάτι σπέσιαλ για εσάς! Τι άλλο από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα απέχει πλέον μόνο 10 μέρες περίπου και είναι φυσικό οι περισσότεροι να το ρίξουν στο αρνάκι, όπως άλλωστε απαιτεί και η παράδοση. Εμείς φροντίζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είπαμε να το ρίξουμε έξω και να φάμε κάτι "βρώμικο"! Βάλαμε στην άκρη την υγιεινή διατροφή και αποφασίσαμε να φάμε burger. Όμως δεν το παραγγείλαμε απ'[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε τουρλού, αλλά και με κρέας στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι θα λέγατε αν συνδυάζαμε το κουνέλι με τη μελιτζάνα που τώρα μπαίνει στην εποχή της σιγά σιγά; Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που συνδυάζουμε κρέας με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα δεν έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το κρέας ακόμα περιμένει στην κατάψυξή μας για να μαγειρευτεί! Βλέπετε, όπως όλοι σχεδόν, αγοράζουμε ολόκληρο το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΨάρι έχει για μεσημεριανό σήμερα! Και τι ψάρι! Μαγιάτικο, το οποίο λίγη διαφορά έχει από μια ζουμερή και νοστιμότατη μπριζόλα! Πραγματικά η γεύση αυτού του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣε όλους σχεδόν (τους μη χορτοφάγους) αρέσουν τα μπιφτέκια. Οι χορτοφάγοι όμως; Είχαμε βρεθεί φιλοξενούμενοι σε σπίτι συγγενών σχεδόν χορτοφάγων οι οποίοι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ muhammara είναι ένα συνοδευτικό ντιπ από πιπεριές Φλωρίνης και καρύδια που έχει προέλευση τη Συρία και χρησιμοποιείται πολύ στις κουζίνες του Λιβάνου και της[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! Προς το παρόν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜιας και μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε μια μίνι αποτοξίνωση από την υπερφαγία και την υπερκατανάλωση κρέατος,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή προέρχεται από το Μαρόκο. Πρόκειται για μια πιπεροσαλάτα που στο Μαρόκο φτιάχνεται με ντομάτα, μπαχαρικά και πράσινες πιπεριές, αλλά εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά τους) τον οποίο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα παρουσιάζουμε ένα φαγητό με προέλευση ανατολίτικη που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο φαγητό όλων των μερακλήδων κρεατοφάγων και δημοφιλές delivery![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr"Γιουβέτσι με ψάρι; Τρώγεται;" Αυτή ήταν η αντίδραση όσων άκουσαν για τη σημερινή μας συνταγή! Κι όμως! Πρόκειται για μια απροσδόκητη παρασκευή, αλλά με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά από φιλέτο κοτόπουλο. Όντας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλους! Μπήκε και το 2015 με μπόλικο κρύο, αλλά και δημιουργική διάθεση για περισσότερα και νοστιμότερα μαγειρέματα! Έτσι, λοιπόν, πρώτη συνταγή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr14 Φεβρουαρίου σήμερα και για πολλούς είναι μέρα γιορτής. Η αλήθεια είναι ότι δε συμμεριζόμαστε την αντίληψη περί γιορτής ερωτευμένων μια φορά το χρόνο, αλλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή την είχαμε σταμπάρει εδώ και καιρό και θέλαμε να τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε! Πρόκειται για μια συνταγή από το Μαρόκο που κανονικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠοια είναι η γνώμη σας για τη vegan κουζίνα; Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ερώτηση στην Ελλάδα που ζούμε, έχει νομίζω απαντηθεί, από τα αρχαία χρόνια, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr