Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
To Κότσι είναι κομμάτι του κρέατος (αρνιού, χοιρινού ή μόσχαριού) που βρίσκετε στο γόνατο και κάτω ανάλογα πάντα το ζώο. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά 4 χοιρινές μπριζόλες 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί χυμό απο 1/2 λεμόνι αλάτι πιπέρι ρίγανη 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1 κ.σ μουστάρδα(προαιρετικά) Εκτέλεση[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠιθανότατα δεν υπάρχει άλλο απλό φαγητό με τόσο λαμπρή ιστορία όσο ο κοινός κεφτές. Η λέξη , από την τουρκική λέξη kofte, που με την σειρά της προέρχετε απο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά : 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 σφηνάκι κονιάκ 1 φλ τσαγιού λευκό κρασί 1/2 φλ τσαγιού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr