Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Από τον κ. Νικόλαο Κούκουζα ΥΛΙΚΑ 2 κιλά λίρα (περίπου) κολοκύθα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι Δυόσμο μπόλικο Αλεύρι όσο πάρει Αλεύρι σταρένιο για το πανάρισμα Λάδι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. δήμαρχο Στυρέων Η συνταγή αυτή είναι πολύ παλιά, προέρχεται από τη γιαγιά μου και βρίσκεται ακόμα και σήμερα χειρόγραφη από τη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Φιλιώ Γιαννακάρη ΥΛΙΚΑ 1 μέτρια γαλοπούλα αλάτι και πιπέρι Γέμιση ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. δήμαρχο Στυρέων Μια από τις πολύ νόστιμες παραδοσιακές συνταγές είναι το αρνάκι στις κληματόβεργες. Με τον τρόπο αυτό το κρέας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Για τα σουτζουκάκια : 1 κιλό κιμά (ο,τι θέλετε, εγω προτιμώ το μοσχαρίσιο) 1 μεγάλο κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σχεδόν[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ κ. Κατερίνα Ανδρονικίδη από Ζάρακες προτείνει ανεπιφύλακτα την συνταγή της νότιας Εύβοιας !!! Υλικά για 4 άτομα Μισό κατσικάκι σε μερίδες (2,5 κιλά περίπου)[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό τον κ. Σταμάτη Μούντριχα - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου ΥΛΙΚΑ 3 Κότσια απο αρνάκι ( 1.500 γρμ. περίπου) 500 γρμ. φέτα σκληρή. 1 κούπα κεφαλογραβιέρα κομμένη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Μάρω Κουκουτσέα - Μπουσσίου - Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μαρμαρίου Ενας υπέροχος μεζές !!! Η μοσχαροκεφαλή είναι μεγάλη και ολόκληρη ψήνεται[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠαραδοσιακός μεζές της Εύβοιας το καλό παϊδάκι στα κάρβουνα δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ΓΕΥΣΕΙΣ !!! Ενα άρθρο του κ. Γιώργου Μαλλιώρα - ΑΦΟΙ Δ. ΜΑΛΛΙΩΡΑ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου ΥΛΙΚΑ 6-7 πατάτες 2 κρεμμύδια κομμένα 4 μερίδες κρέας (εγώ έβαλα χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο)με οτι κρεας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αυθεντική συνταγή από τον Απίκιο σε μετάφραση από το λατινικό πρωτότυπο. Πλείστα όσα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓράφει η Σοφία Κόλλια - Κάρυστος Sofiascomments Με την ευκαιρία του blog για τις Γεύσεις της Εύβοιας, σκέφτομαι το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μια νέα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr