Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το ημερολόγιο δείχνει πως φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτό το φαγητό. Εδώ δίνουν το παρόν σχεδόν όλα τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr...μια τάρτα όλο νοστιμιά!! Καλή σας μέρα! Για σήμερα μια τάρτα αλλά τί τάρτα;;; Μια τάρτα που γίνεται με το κατσίκι που περίσσεψε (αν περίσσεψε... που το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, ένα φαγητό που κέρδισε, επάξια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχετε σκεφτεί πόσες νοστιμιές μπορούμε να φτιάξουμε με τα κολοκυθάκια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερά τους?? Εμείς τα μαγειρέψαμε με ένα σωρό τρόπους,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτρώσεις απολαυστικού φρούτου με ενδιάμεση απολαυστική κρέμα κατσικίσιου τυριού και αρωματικό ξύσμα λεμονιού. Το γλυκό του καλοκαιριού έφτασε... Εύκολη 1 Ω &[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 μπουτάκι κατσικίσιο 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κουταλάκι θρούμπι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωναράκι θυμάρι (ή ξερό) 1 κλωναράκι βασιλικός (ή ξερός) ½ κούπα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΖωμός λαχανικών - http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_322.html Ζωμός κοτόπουλο -[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΘέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Για το φύλλο 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 200 γρ. γιαούρτι 1 αυγό λίγο αλάτι νισεστέ ή αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό κρέας (αρνί, κατσικάκι, κοτόπουλο, χοιρινό) κομμένο σε μερίδες, 1 κιλό φρέσκα φασολάκια, 2 πατάτες κομμένες σε κύβους, 1 μεγάλο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔηλαδή κατσίκα (γίδα) με ντομάτα Αν βρεθείτε μετά το Δεκαπενταύγουστο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη στην Κρήτη, ακόμη κι αν δεν σας τραπεζώσουν σε σπίτι, ζητείστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr