μπισξοτα cooktime | μπουγιουρντι ακης | σαρδελα σαγανακι | κοπανακια κοτοπουλου ακης | γιαουρτλου ακης | μπακλαβαδακια αργυρω | τρουφακια σοκολατας με παντεσπανι | συκοτη,χοιρινο,πως,γιναιτε
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μορταδελα

Βρέθηκαν 188 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ζαμπονοπιτάκια

Υλικά (Για 10 ζαμπονοπιτάκια) Για την ζύμη 1/2 κούπα γιαούρτι 80 ml μαργαρίνη ελαιολάδου 1 αυγό 1 κούπα αλέυρι 1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ 1 κουταλάκι[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr

Υπόσχεση ...για γεύσεις Αυγούστου 2012

Έχοντας δώσει την υπόσχεση ότι θα επανέλθω, σε θέματα και προσωπικές κρίσεις (και ελπίζω να μου επιτρέπεται αυτό) για τα όσα πια δοκιμάσαμε και γευτήκαμε σε[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Πασχαλινές Φωλιές από Κανταίφι με Σπανάκι[...]

Οι γιορτινές μέρες είναι οι πιο δύσκολες όταν είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους και το σπίτι σου.. Όλες αυτές τις μέρες το μυαλό μου ταξιδεύει και[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
«Αρχηγείον»: κεμπάπ και σουβλάκι με πολίτικη[...]

Το pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]

Πηγή: pandespani.com
Η Μπύρα… Πάει με Όλα! (Γευστικοί Συνδυασμοί)

Ένα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος  η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]

Πηγή: funkycook.gr
Χριστουγεννιάτικο μενού 2012

Ας ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πετιμέζι, αυτός ο γλυκός άγνωστος

Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Γρανίτα Λεμόνι με άρωμα Βασιλικού

Υλικά 2 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα χυμό λεμόνι (περίπου 3 ζουμερά λεμόνια) Το ξύσμα απο ενα λεμόνι 15 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού Διαδικασία Βάζουμε[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Πασχαλινό τραπέζι

Σίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κεφτεδάκια με λευκή σάλτσα και τσένταρ & ψητή[...]

Κεφτεδάκια με λευκή σάλτσα και τσένταρ & ψητή πατάτα (ή πώς να αξιοποιήσετε τα κεφτεδάκια που σας περίσσεψαν) Εδώ είμαι κι εγώ! Μετά από μακρά (αλλά[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Γιορτάσαμε και φέτος

Για άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κιμαδοπιτάκια  με φύλλο κουρού

Κάθε φορά που φτιάχνω κιμά για μακαρόνια, φυλάω στην κατάψυξη όσο μένει σε δόσεις για 2 άτομα σε μεταλλικά μπωλάκια. Έτσι, έχω πάντα έτοιμο κιμά για μια[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ένα βραδάκι με φίλους καλούς και καλοφαγάδες

Χρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κέρκυρα,Κέρκυρα με το Ποντικονήσι...

"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Σφολιάτα και 14 Εύκολοι Τρόποι να την[...]

Η σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]

Πηγή: funkycook.gr
Μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο σε μελιτζάνα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κεμπάπ, ντονέρ και μπλέξιμο

Τι είναι το κεμπάπ; Κρέας κομμένο σε κιμά και αρωματισμένο με διάφορα μπαχαρικά, αρκετά έντονα. Η λέξη κεμπάπ είναι τούρκικη (προερχόμενη λέει απ' τ' αραβικά)[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Αρνί με κους κους

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy