συκωτακια τηγανιτα | σαλατα με κοκκινο λαχανο | φασολια χαντρες ακης | γαριδοσαλατα αργυρω | συκωταρια τηγανιτη με αλευρι | λαζαρακια συνταγη ευκολη | ταραμοσαλατα λευκη | χορτοκεφτέδες φούρνου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 42 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Πηχτή με χοιρινό και λαχανικά

Υλικά 1 χοιρινό μπούτι γύρω στα 2 - 2½ κιλά 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 2 κλωνάρια σέλινο κομμένο σε κομμάτια καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φύλλα δάφνης 4-5[...]

Πηγή: icookgreek.com

Πατσάς και πόδι μοσχαρίσια αυγολέμονο!!!

Σημείωση: ξέρω πολύ καλά ότι σήμερα τα ...μπλιαχ! των συναδέλφων και των αναγνωστριών μας θα έχουν την τιμητική τους. Πλην όμως εγώ παρασκεύασα ένα εθνικό μας[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Πηχτή

Υλικά: 2 κιλά Χοιρινό κρέας Αλάτι 10 κόκκους Πιπέρι 3 μικρά Κρεμμύδι(α) 4 Καρότο(α) 1 ρίζα Σέλινο 4 κλωνάρια Μαϊντανός 4 σκελίδες Σκόρδο 2 φύλλα Δάφνη 3[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μοσχαρίσια γλώσσα με μανιτάρια πλευρώτους

Υλικά: 1 μοσχαρίσια γλώσσα 2 μέτρια κρεμύδια 2 καρότα ½ σάλτσα ντομάτας 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 2 φυλαράκια δάφνη 1 φλυτζανάκι καφέ[...]

Πηγή: greekcook.gr
Τούρτα σύννεφο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τούρτα mirror glaze

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πατσάς  μοσχαρίσιος

Ο πατσάς είναι μια χειμωνιάτικη θερμαντική σούπα και εάν έχει και πόδι μέσα είναι πολύ καλός για το στομάχι, Οι παλιοί έλεγαν ότι αυτός που σπάει πόδι ή χέρι[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο -[...]

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Φτιαξτε λαδί και μάσκα κατά της[...]

Φτιαξτε λαδί και μάσκα κατά της κυτταρίτιδας.Εκπληκτική Διαφορά σε μόλις ένα μήνα!Από τη beauty blogger Ολυμπία Η ByOlyCosmetics είναι εδώ να σας χαλαρώσει[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ♦♦ BRODO DI CARNE FATTO[...]

ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μοσχάρι κοκκινιστό

Το θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Καμαρωτό στραγγιστό γλύκισμα (μιας[...]

Κι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Μαύρες παπαρδέλες με γλυκάδια, γαρίδες, ξύσμα[...]

Η συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σαλάτα από χοιρινό

2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]

Πηγή: sidagi.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Ένα ξεχωριστό Μοσχαράκι Λεμονάτο - Ριγανάτο με[...]

Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]

Πηγή: caruso.gr
Το μοσχάρι στιφάδο και το μικρό τεχνικό μυστικό[...]

Στο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]

Πηγή: caruso.gr
Αγριογούρουνο ραγκού με σάλτσα από ρόδι

Αγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κοκκινιστό πατσαδάκι γάλακτος

Υλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy