Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Εσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grH Ζαμπία είχε μια πολύ κλασσική ελληνική συνταγή για το κουνελάκι στιφάδο, τις προηγούμενες μέρες. Την λιμπίστηκα είναι αλήθεια και της το έγραψα, αλλά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά κουνέλι: 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας: 1 λίτρο ελαιόλαδο: 50 ml φύλλα δάφνης: 6 πιπέρι μαύρο: 10 κόκκοι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γραμ μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κουνέλι 1 και 1/2 ποτήρι νερού λάδι 1 ποτήρι νερού κρασί λευκό 1 κρασοπότηρο ξύδι 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας πελτέ ή 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 1 μεγάλο κουνέλι 3 μέτριες ντομάτες ώριμες ,τριμμένες 1/2 κιλό κρεμμύδια ψιλοκομμένα ένα πακέτο μακαρόνια χοντρά (χωρίς τρύπα) 1/2 φλιτζάνι τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑκόμη κι αυτοί που δεν τρώνε κουνέλι έτσι μαγειρεμένο θα το φάνε να είστε σίγουροι. Υλικά 1 κουνέλι γύρω στο 1,5 κιλό 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤο κουνέλι, λόγω Κρήτης, βρίσκεται στο τραπέζι μας πολύ συχνά. Αναζητώ λοιπόν τρόπους για να μαγειρευτεί διαφορετικά, νόστιμα και πικάντικα! Μια τέτοια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠεντανόστιμο κουνέλι κοκκινιστό με ιδιαίτερη γεύση που μπορεί να προσφερθεί σαν κυρίως πιάτο συνοδευόμενο απο μακαρόνια ή πατάτες, αλλά και σαν ενας ιδιαίτερος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΕίναι από τις λίγες φορές που αναπαράγουμε συνταγή από την τηλεόραση. Κι αυτή φυσικά όχι ακριβώς όπως την είδαμε, γιατί όταν πήγαμε να την αναπαράγουμε είχαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr