Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Η λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας πάντα το θέλουμε προσεγμένο και ιδιαίτερο, όχι κατ΄ ανάγκη πολυτελές. Ένα δύο πιάτα ξεχωριστά, μαγειρευμένα με αγάπη και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Μαντί είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Ασιατικής Ανατολής, πολύ αγαπητό στους λαούς που κατοικούν κοντά στον Καύκασο. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πιάτο της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας αρέσουν οι πίτες; Αν ναι, ας ξεφύγετε λίγο από τις κλασικές και ας δοκιμάσετε μία Πρασοκιμαδόπιτα! Είναι μια πίτα χορταστική, νοστιμότατη, ένα πλήρες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια νοστιμότατη μακαρονάδα, πανεύκολη και πολύ χορταστική. Εάν χρησιμοποιήσουμε spaghetti ολικής αλέσεως, θα είναι μια ιδανική επιλογή και θα δέσουν με την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα! Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά τυριά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια άλλη εκδοχή κοκκινιστού, πολύ νόστιμη και ευπαρουσίαστη. Στα υλικά προστέθηκαν πατατούλες τηγανητές, αγαπημένες μικρών και μεγάλων. Τα πήλινα σκεύη,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα γνωστό και παραδοσιακό φαγητό που μαγειρεύεται με διάφορα είδη κρέατος στην κατσαρόλα ή σε πήλινη γάστρα στο φούρνο, ακόμα και δίπλα στο τζάκι. Έτσι το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ νόστιμα, ανοιξιάτικα ντολμαδάκια με τη γεύση του Φρικασέ, τυλιγμένα σε τρυφερά φύλλα μαρουλιού και συνοδευμένα με βελούδινη σάλτσα αυγολέμονου.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα νόστιμο, σπιτικό Kofta (από το Περσικό koftah , δηλαδή κιμάς) Kebab , που τόσο αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα αγαπημένο και νοστιμότατο πιάτο που μας έρχεται από την Πόλη ή τη Σμύρνη. Ξαναθύμισε ή έμαθε στην ηπειρωτική Ελλάδα το άρωμα και τη γλυκιά γεύση του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr