Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 206 συνταγές
Θρακιώτικη κρεατόπιτα με κιμά | Συνταγή | Argiro.gr, Κρεατόπιτα Γρεβενών με κασέρι ΠΟΠ | Συνταγή | Argiro.gr, Κρεατόπιτα σε φόρμα, με μαστιχωτά τυριά | Συνταγή | Argiro.gr, Κρεατόπιτα, Η Αυθεντική Κεφαλονίτικη Κρεατόπιτα με Κρατσανιστό Φύλλο, Η Αυθεντική Κεφαλονίτικη Κρεατόπιτα με Κρατσανιστό Φύλλο
Απλά....απίστευτο!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό μοσχάρι 2 πιπεριές πράσινες 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πορτοκαλί 2 πιπεριές πράσινες κέρατο 2 ντομάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα γευστικοτατο πιατο, ευπαρουσιαστο, ευκολο στην κατασκευη. Αρεσει ιδιαιτερα κυριως στα παιδια. Ειναι σαν αλλου ειδους μπιφτεκι. Πιστευω οσοι το φτιαξετε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΑναρτήθηκε στις 03/07/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι ψιλοκομμένο με μανιτάρια και τυρί στο φούρνο Ψιλοκομμένο μοσχαράκι με μανιτάρια[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 1.200 γρ φιλέτο μοσχάρι ( ζητήστε από τον κρεοπώλη να τα ανοίξει κατά μήκος, για γεμιστά ρολά) Υλικά για την γέμιση 4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό 200 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]
Πηγή: caruso.grΠρόκειται για ένα ωραιότατο κοκκινιστό μοσχαράκι με μανιτάρια, που το μαγειρεύουμε στο τηγάνι και το τελειώνουμε σκεπασμένο με τυρί, στο φούρνο. Στα μέσα της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα μακαρόνια με κιμά είναι ένα πολυαγαπημένο πιάτο για μικρούς και μεγάλους, πεντανόστιμο και πανεύκολο, σε σημείο που ακόμη και ο Σάκης πρότεινε να μαγειρέψει[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: 6 χοντροκομμένες μοσχαρίσιες μπριζόλες από σπάλα για τη μαρινάδα χυμός 2 λεμονιών 1/2 φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι ρίγανη για την επικάλυψη[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή.Το "παλατιανοί" παραπέμπει,στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται....Κλασσικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι ½ φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500 γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας 2 φλ. περίπου νερό 1 κοφτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για το κρέας: 1 κιλό αρνίσιο ή μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο κρέας 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες σε κύβους 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr