Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cook300 γρ. κρέμα γάλακτος 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4 πατάτες μέτριες 4 καρότα μεγάλα 4 παντζάρια μεγάλα 5 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα 100 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕ ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕ ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr