Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι κομμένο σε 6-8 μερίδες Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ. ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες ξίδι ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα σκόρδο 2 σκελίδες, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια συνταγή ιδιαίτερη το γεμιστό κουνελάκι και πολύ νόστιμη. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές Σερβίρει[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΩς επίτιμος «καλεσμένος» στο τραπέζι μας το κουνέλι, αφού δεν το μαγειρεύουμε συχνά, χρειάζεται μια εκλεπτυσμένη συνταγή. Παρόλα αυτά αν δεν σας αρέσει το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 1 κουνέλι τεμαχισμένο, 3-4 μικρά καρότα σε λεπτές ροδέλες, 1 κόκκινη + 1 κίτρινη πιπεριά σε τετραγωνάκια, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΩς επίτιμος «καλεσμένος» στο τραπέζι μας το κουνέλι, αφού δεν το μαγειρεύουμε συχνά, χρειάζεται μια εκλεπτυσμένη συνταγή. Υλικά για 4 άτομα 1 κουνέλι (1 κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο κουνέλι δεν είναι μόνο για στιφάδο. Με υλικά, που ίσως δεν υπολογίζετε, μετατρέπεται σ’ ένα διαφορετικό γευστικό πιάτο. Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό κουνέλι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο κουνέλι το τρώμε πολύ στην Κρήτη. Ειδικά όταν είναι σπιτικό είναι ακόμη καλύτερο, αν και το κρέας του μπορεί να είναι λίγο πιο σκληρό. Μέχρι τώρα το έχουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν μαζέψουμε τις ελιές για να κάνουμε το λάδι μας, απαραιτήτως θα μαζέψουμε μια εύλογη ποσότητα για να τις κάνουμε τσακιστές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες ξίδι ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα σκόρδο 2 σκελίδες, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κουνέλια περίπου 4 κιλά χωρσμένα σε μερίδες (8-10 κομμάτια) 2 φλιτζάνια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 πακέτο ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 6 σκελίδες[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 κουνέλι (ένα με ενάμιση κιλό), κομμένο σε μερίδες 200 γραμ. πράσινες ελιές τσακιστές 200 γραμ. δαμάσκηνα 1 φακελάκι κουκουνάρι 3 καρότα [...]
Πηγή: greekcook.gr