Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 135 συνταγές
Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.com3 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 1 φλιτζάνι αρακάς κατεψυγμένος ελαιόλαδο μυρωδικά (προτείνουμε δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, ginger, lemongrass, κόλιανδρο) αλάτι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜπρρρρρ! Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη! Σήμερα το πρωί, όταν πήγα την Ιωάννα μας στο σχολείο πάγωσα κυριολεκτικά... φυσούσε ένας αέρας, τρελλός και κρύος!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜας προμηθεύει με σχεδόν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Το πορτοκάλι είναι φρούτο που καρπίζει από το δέντρο πορτοκαλιά. Είναι[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΠολύ νόστιμο χειμωνιάτικο φαγάκι σας έχω σήμερα! Εγώ το κάνω στην κατσαρόλα για πιο εύκολα αλλά μπορούμε να το κάνουμε και σε γάστρα στο φούρνο. Απλώς[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 250γρ. γίγαντες 2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες 1 λουκάνικο σε ροδέλες (αν βρείτε με πορτοκάλι, είναι ιδανικό) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comFor the recipe in English click here Καλό μήνα κ καλή εβδομάδα, καλοί μας φίλοι! Η σημερινή συνταγή είναι πολύ αγαπημένη! Την ημέρα που την έφτιαξα έφαγα με[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑρνίσια συκωταριά με χοντροκομμένες ροδέλες χρωματιστών πιπεριών και με κάρυ. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά αρνίσια 2 κόκκινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 μπούτι αρνιού ξεκοκαλισμένο (1 κιλό περίπου) 2 κρεμμύδια ξερά 1 ξύλο κανέλας 10 γαρύφαλλα Φλούδα από μισό πορτοκάλι 1 κλαδί φρέσκου[...]
Πηγή: yumyum.gr450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα χοιρινά (εγώ διαλέξα ανάμεικτα λουκάνικα με διάφορες γεύσεις, όπως με πράσα ή με πορτοκάλι) 450 γρ. μοσχαρίσια 2 αυγά 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπειδή πολλά κρεατικά και θερμίδες καταναλώθηκαν κατά την περίοδο των γιορτών θα σας γράψω μια συνταγή απλή και ίσως και λίγάκι διαφορετική, έτσι για να μην[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.com