Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Στην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 4 καρότα σε φέτες 1 φλυτζάνι του τσαγιού μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΗ μακαρονάδα με κιμά αρέσει σε όλους. Ακόμα περισσότερο ίσως αν μπει και στο φούρνο με μπόλικο τυρί. Εμείς εδώ προσθέσαμε και κολοκύθα! Το αποτέλεσμα ήταν απλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαι μιλάμε για τα υπόλοιπα μακαρόνια κοχύλια , από αυτά που εδώ και καιρό δεν είχα κάτσει να φτιάξω, άφου άλλα πράγματα έμπαιναν και έβγαιναν στην κουζίνα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 3/4 φλυτζανιού μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 2 κύβοι ζωμού κότας ή κρέατος 3 κουταλιές της σούπας γάλα 1 φλυτζάνι κίτρινο τυρί κομμένο σε[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (SOĞAN KEBABI) Πριν απο αρκετα χρονια, μια ηλικωμενη πελατισσα απο την Φλωρινα, μου διηγοταν οτι η μητερα της συνηθιζε να φτιαχνει ενα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤη συνταγή τη βρήκα στο καταπληκτικό μπλογκ http://blog.fatfreevegan.com [Παρέλειψα το miso και το άμυλο καλαμποκιού, και χρησιμοποίησα περισσότερη διατροφική[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.gr