Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Στη διατροφική δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γνωστό και αποδεκτό από τα παλιά. Έτσι, για όσους δεν ασκούνται στην κρεατοφαγία, υπάρχουν και τα μανιτάρια.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα και τη σάλτσα 250 γρ. πανσέτα 1 φινόκιο 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ζωμό κότας 200 ml νερό 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Κάρδαμο Αλάτι Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ muhammara είναι ένα συνοδευτικό ντιπ από πιπεριές Φλωρίνης και καρύδια που έχει προέλευση τη Συρία και χρησιμοποιείται πολύ στις κουζίνες του Λιβάνου και της[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠέρασε πάνω από ένας μήνας από την τελευταία μας συνάντηση ! Μην νομίζετε πως σας ξέχασα... λόγοι ανωτέρας βίας με κράτησαν μακριά σας. Όλο αυτό τον καιρό[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Κρέας 2 Κρεμμύδια χοντροκομμένα Σκόρδο Πετιμέζι Ξύδι Κυδώνια Λάδι Αλάτι Πιπέρι Δεντρολίβανο Πελτέ ντομάτας με νερό ΕΚΤΕΛΣΗ Σε μια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕξαιρετικά ελληνικά προϊόντα Από τα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό, ιδού μια επιλογή από τα καλύτερα, αυτά που ιδιαιτέρως μας άρεσαν για[...]
Πηγή: pandespani.comΜεγάλη Τετάρτη σήμερα και ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί κρεατοφάγοι αποφεύγουν να καταναλώσουν κρέας εν όψει της κραιπάλης που πρόκειται να ακολουθήσει τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠαχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΝΟΥΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΓΛΥΚΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα υλικά της εποχής αλλά και οι γιορτές, μας φέρνουν γλυκόξινες γεύσεις στο τραπέζι. Έτσι ενα ωραίο κομμάτι νουα από χοιρινό, παντρεύεται με κυδώνια και[...]
Πηγή: bostanistas.gr