γαρδουμπάκια | συκωτι χοιρινο τηγανιτο | τσιπουρες στο φουρνο | κασεροπιτα με σφολιατα αργυρω | κοτοσαλατα με πενες | γλυκο φραπα αργυρω μπαρμπαριγου | ρυζι συνοδευτικο για ψαρι | γαρδουμπα στο φουρνο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κολοκυθοανθοι

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Η τηγανιά του δάσους

Στη διατροφική δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γνωστό και αποδεκτό από τα παλιά. Έτσι, για όσους δεν ασκούνται στην κρεατοφαγία, υπάρχουν και τα μανιτάρια.[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Πανσέτα με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα με[...]

ΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα και τη σάλτσα 250 γρ. πανσέτα 1 φινόκιο 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ζωμό κότας 200 ml νερό 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Κάρδαμο Αλάτι Πιπέρι 1[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Λευκαδίτικο σοφιγάδο

Το σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ημερολογιακή κουζίνα - Β' μέρος

Ιούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Σαλάτα με ψητή κίτρινη κολοκύθα , μανιτάρια και[...]

Είναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
MUHAMMARA (المحمرة)

Η muhammara είναι ένα συνοδευτικό ντιπ από πιπεριές Φλωρίνης και καρύδια που έχει προέλευση τη Συρία και χρησιμοποιείται πολύ στις κουζίνες του Λιβάνου και της[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Πετιμέζι από ρόδια !

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από την τελευταία μας συνάντηση ! Μην νομίζετε πως σας ξέχασα... λόγοι ανωτέρας βίας με κράτησαν μακριά σας. Όλο αυτό τον καιρό[...]

Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr
Nέο Cycladic Café

Φως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης  του πολιτισμού[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Χαλούμι στο γκριλ με salsa από ντοματίνια,[...]

Ενώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Σοφικάδο

ΥΛΙΚΑ Κρέας 2 Κρεμμύδια χοντροκομμένα Σκόρδο Πετιμέζι Ξύδι Κυδώνια Λάδι Αλάτι Πιπέρι Δεντρολίβανο Πελτέ ντομάτας με νερό ΕΚΤΕΛΣΗ Σε μια[...]

Πηγή: megatv.com/cook
εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, σε απόσταση ενός[...]

Εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα Από τα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό, ιδού μια επιλογή από τα καλύτερα, αυτά που ιδιαιτέρως μας άρεσαν για[...]

Πηγή: pandespani.com
ΣΕΪΧ ΜΟΥΑΛΑ (Şeyh Mualla)

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί κρεατοφάγοι αποφεύγουν να καταναλώσουν κρέας εν όψει της κραιπάλης που πρόκειται να ακολουθήσει τις[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Πετιμέζι: Ιδιότητες και συνταγή

Παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΝΟΥΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΝΟΥΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΓΛΥΚΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Λίγο πιο κοντά στις γιορτές με χοιρινό νουά[...]

Τα υλικά της εποχής αλλά και οι γιορτές, μας φέρνουν γλυκόξινες γεύσεις στο τραπέζι. Έτσι ενα ωραίο κομμάτι νουα από χοιρινό, παντρεύεται με κυδώνια και[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy