Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Οι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr«Μόλις φτάσεις να με πάρεις τηλέφωνο, εντάξει;», μου είπε δήθεν αδιάφορα η στενή μου φιλενάδα, που υποκαθιστά επάξια τη μαμά μου όταν πρόκειται να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα sensory bins ή αλλιώς κουτιά των αισθήσεων, μας έρχονται από το εξωτερικό και αποτελούν έναν απλό, ανέξοδο αλλά πολύ επωφελή τρόπο να αξιοποιούν τα παιδιά[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣε καταλαβαίνω. Σου έχει κοπεί η όρεξη. Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Από τη μια είναι η λάβρα του καλοκαιριού, από την άλλη η αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Επιτέλους η άνοιξη είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι πάλι η θερμοκρασία θα κάνει μια βουτιά, όπως τουλάχιστον λένε, η άνοιξη ήρθε για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grνα ΄μαι κι εγώ..... καλή εβδομάδα σε όλους... σήμερα αν και από το απόγευμα βρέχει συνέχεια, ασχολήθηκα με τα λουλούδια μου.. πρόσθεσα μία τριανταφυλλιά[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΟ καιρός φθινοπωρινός και πολύ μου αρέσει που μαζευόμαστε! Πήρα και εγώ μια πρόσκληση για παιχνίδι και είπα να το προσπαθήσω. Οι όροι του παιχνιδιού είναι: 1.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΉρθε επιτέλους η ώρα να παίξουμε και εμείς το παιχνιδάκι και να απαντήσουμε στις 11 ερωτήσεις που μας έστειλαν αγαπημένοι blogoφίλοι! Επειδή οι ερωτήσεις[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥ.Γ..."και μην ξεχάσετε τις κινέζικες πιπερίτσες αύριο" φώναξα στην κυρία Βάσω φεύγοντας από την παραλία! Χαμογέλασε καταφατικά και εγώ έφυγα χαρούμενη. Είχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φρικασέ είναι ένα κλασικό μαμαδίστικο φαγητό. Δεν το κάνουν όμως όλες οι μαμάδες με τα ίδια χόρτα. Η επιλογή τους διαφέρει ανάλογα με την καταγωγή και την[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Στη Μεσόγειο έμπνευση χαρίζει η φύση που με τόση απλοχεριά δίνει μια ποικιλία προϊόντων μοναδικών σε νοστιμιά!" λέει η διαφήμιση των συγκεκριμένων κράκερς και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα ματσάτα είναι τα φρέσκα φολεγανδρίτικα ζυμαρικά που γίνονται στο πι και φι. Στο νησί τα τρώνε με κατσικάκι ή κουνέλι κοκκινιστό ή απλά με σάλτσα ντομάτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]
Πηγή: pandespani.comΜε πολλά καραμελώνει ωραία το κρέας: καστανή ζάχαρη, μαρμελάδα, μαρινάδες της στιγμής όμως αξεπέραστο στο γλασάρισμα βρίσκω το μέλι. Για τις ώρες της μεγάλης[...]
Πηγή: bostanistas.gr