Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Οι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.comMου προξενεί εντύπωση στο όριο του δέους η απίστευτη κατάρτιση κάποιων στο εορτολόγιο. Ξέρουν απέξω κι ανακατωτά δεκαπλάσιες απ’ όσες μονοετείς πληροφορίες[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό χοιρινό, από σπάλα 1 κιλό άντερα αρνίσια 1 μπόλια αρνίσια αλάτι πιπέρι σκόρδο ρίγανη πάπρικα ελαφρώς καυτερή Αφού κόψουμε το χοιρινό σε μέγεθος[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 4-6 άτομα Για τον κόκορα 1 κόκορας περίπου 2 κιλά 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κοτόπολο εμπορίου 150 γραμμάρια βούτυρο 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: sidagi.grΤην Πέμπτη, όπως κάθε χρόνο, πήγαμε στην biennale της χοληστερίνης!!! (Συγνώμη. Στο Φεστιβάλ Μπίρας στο ΣΕΦ) Στη Γερμανία αρχίζει σε λίγες ημέρες, εδώ γίνεται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣτα μέρη της καταγωγής μου τα παλιά τα χρόνια, αλλά και σήμερα το φαγητό για τα Χριστούγεννα ήταν το Χοιρινό και ο Κόκκορας Κρασάτος. Δηλαδή σε τούτη την[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr(όπως το μαγείρεψα για το δείπνο της παραμονής πρωτοχρονιάς) Υλικά 1 κουνελάκι ½ φλυτζάνα ελαιόλαδο αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι- ρίγανη- θυμάρι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΤσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr