Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Γίδα βραστή λιμπίστηκα βλέποντας την ανάρτηση της Ξανθής μέσω facebook. Οι Πολίτες, τουλάχιστον η οικογένειά μου δεν την έφτιαχναν. Ξετρελάθηκα όμως με την[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grFor English, scroll down Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Άρχισαν οι έντονες προετοιμασίες για το Πάσχα... Στο σπίτι μας οι προετοιμασίες βρίσκονται σε ρυθμό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜΠΑΜΠΩ Σε όλη τη Θράκη την παραμονή των Χριστουγέννων ετοιμάζουν την μπάμπω, ένα έδεσμα από χοιρινό έντερο παραγεμισμένο με ψιλοκομμένο συκώτι μπαχαρικά και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ ομορφιά σας δεν εξαρτάται μόνο από ό,τι περιέχει το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, αλλά και από ό,τι περιέχει το πιάτο σας. Τυχόν ελλείψεις σε απαραίτητα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαρβαβίτσα λένε το παραδοσιακό φαγητό που τρώνε ανήμερα τα Χριστούγεννα οι Θρακιώτες. Στα Κουφάλια (τόπο καταγωγής του άντρα μου που το 90% των κατοίκων είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για κλασικό εκλεκτό μεζέ που φτιάχνουμε στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας στις μεγάλες γιορτές (και όχι μόνο). Παίρνουμε από το χασάπη μας μια χοιρινή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grέντερο ενός γουρουνιού 2 κιλά συκώτι χοιρινό 2 κιλά κρέας χοιρινό εντόσθια απο 1 γουρούνι (καρδιά, νεφρά, σπλήνα) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: cooklos.gr