Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Μια άλλη εκδοχή κοκκινιστού, πολύ νόστιμη και ευπαρουσίαστη. Στα υλικά προστέθηκαν πατατούλες τηγανητές, αγαπημένες μικρών και μεγάλων. Τα πήλινα σκεύη,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τα ροδάκινα έχω γράψει κι άλλη φορά εδώ και συνεχίζω να είμαι πιστή στην αγορά τους από τη συγκεκριμένη κοπέλα στη λαϊκή μας. Σταθερή ποιότητα αλλά και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΤην Εύη Βουτσινά τη διαβάζω χρόνια. Σε τακτά διαστήματα, ξεφυλλίζω τα βιβλία της γιατί αξίζει να διαβάζεις ιδέες αλλά και καταγραφές αναζητήσεων ανά την[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ: Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Τι είναι; Πώς γίνεται η διάγνωσή του; Τι είναι τα FODMAPs ;[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΓια το σις κεμπάμπ χαλούμι 400 γρ. χαλούμι μικρά μανιτάρια ντοματίνια 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΜοσχάρι με πατάτες στο ταζίν (σκεύος που χρησιμοποιείται πολύ στις κουζίνες χωρών της Βόρειας Αφρικής, το δικό μου είναι από αλουμίνιο και το καπάκι του από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το πλύσιμο των χόρτων Αφήστε τα χόρτα μετά το καθάρισμα στο νερό περισσότερο από μια ώρα, ανακατεύοντας τα κάποτε – κάποτε. Αφήστε τα και μετά το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr