τριγωνα τυροπιτακια αργυρω | ριζοτο με θαλασσινα δρισκας | μανιταροσουπα αυγολεμονο | συνταγες για μοσχαρι φιλετο | μοσχαρι φιλετο συνταγη | φλογερες με κιμα βεφα | ελαφρυ τσιζκεικ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κορν φλεικς

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ημερολογιακή κουζίνα - Β' μέρος

Ιούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr

Μανιταριών εγκώμιο...

Τα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Fuga

Απολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα  εορταστικά  μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Γίγαντες με γαρίδες - Miss Healthy Living

Γίγαντες με γαρίδες έχεις δοκιμάσει ποτέ; Η ιδέα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες και έκτοτε, τους φτιάχνω με αυτόν τον τρόπο καθε βδομάδα.  Ο Άκης την πρώτη[...]

Πηγή: misshealthyliving.gr
Ψαροφαγία: τρώγοντας ελληνικά και ιστορικά -[...]

Μια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]

Πηγή: pandespani.com
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Μια προειδοποιητική ιστορία και τα καλύτερα[...]

Προχθές το απόγευμα, αφού ο Σ κι εγώ εξασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα , αποφασίσαμε να πάμε έξω για φαγητό. Ίσως παρατηρήσατε ότι είπα πως θα πάμε για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN

Υλικά (4-6 μερίδες) : 3 φλιτζ. βρασμένα φετουτσίνια πράσινα (με σπανάκι) 120 γρ. βούτυρο 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένα φρέσκα[...]

Πηγή: yumyum.gr
Τα ριζότο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι[...]

Τι σας έχω? τα ωραιότερα ριζότο με Άρωμα Χριστουγέννων! Μοσχοβολιστά ριζότο με κάστανα με ρόδι με κουκουνάρι! Με πολλά άλλα υλικά που θα σας ξετρελάνουν! 4[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN

Υλικά (4-6 μερίδες) : 3 φλιτζ. φετουτσίνια με σπανάκι βρασμένα 1/2 φλιτζ γαρίδες μικρές καθαρισμένες 1/2 φλιτζ. κρέας καβουριού 1/2 φλιτζ. ουρές καραβίδας[...]

Πηγή: yumyum.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy