Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 800 γραμμάρια μοσχάρι 2 κρεμμύδια ξερά 1 κουταλάκι πιπέρι κόκκινο γλυκό 4 γαρύφαλλα 4 κόκκους μπαχάρι 2 δαφνόφυλλα 2/3 κούπας λαδι 1 κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΩς πότε ο εργένης θα μένει εργένης; Καλά και άγια τα εύκολα γεύματα, οι μαγγανείες και τα κόλπα για να καλύπτει την μοναχική πείνα και λαχτάρα του όμως, αργά[...]
Πηγή: bostanistas.grΔύο μερίδες κοκκινιστό κρέας ξεχασμένες για δύο μέρες στο ψυγείο! Δύο μερίδες που κανείς δεν τις θέλει πια και στέκονται εκεί μέσα στο μπολ, καταφρονημένες απ'[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ μακαρονάδα με κιμά αρέσει σε όλους. Ακόμα περισσότερο ίσως αν μπει και στο φούρνο με μπόλικο τυρί. Εμείς εδώ προσθέσαμε και κολοκύθα! Το αποτέλεσμα ήταν απλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει, κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρ ι! Την κότα υποτίθεται και όχι την κατσαρόλα μου στην οποία και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜετά το καλωσόρισμα του αγαπημένου μου ανιψιού, σειρά έχει και ο αποχαιρετισμός του. Το σημερινό τραπέζι είχε δύο ορεκτικά και ένα κυρίως πιάτο. Ας αρχίσουμε[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια άλλη πικάντικη εκδοχή του συνηθισμένου κιμά για μακαρόνια, με μυρωδάτο ρυζάκι και σος γιαουρτιού. Τι χρειαζόμαστε: Για τον κιμά: 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο (στηθοπλευρές με το κόκαλο τους) 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 πόδια σέλινο-σέλερυ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνοδεύει ρύζι, μακαρόνια, πατάτες και ότι τραβάει η όρεξη σας υλικά * 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες * 4-5 πιπεριές κέρατο * 2 πιπεριές Φλωρίνης * 1[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr· ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ! Μια συνταγή εύκολη και γρήγορη, και ειδικά για τις εργαζόμενες, που δεν έχουν πολύ χρόνο! Τα βαζουμε κατ’ ευθείαν στο ταψί, μαζί με[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr0.5 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 Σκορδά 3 μπάχαρακια Λίγη κανέλα(εμένα μου αρέσει και βάζω 1 κ.γ) Αλατι Τοματοχυμος Νερακι Λαδακι Πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε ποιον δεν αρέσουν τα Kεφτεδάκια πιστεύω ότι τα τρώνε όλοι. Έχουμε πολλές επιλογές να τα συνοδεύσουμε με ότι μας αρέσει.. Πατάτες-ρύζι-μακαρόνια-πουρέ με[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.gr