μαρμελαδα+ροδακινο | παγωτο βανιλια αργυρω | γλυκο ζελε με φρυγανια | γλυκο κερασι ευκολο | παγωτο κερασι | τσιζκεικ+με+γιαουρτι | μπριαμ στη γαστρα γρηγορο νοστιμο | γλυκο+κουταλιου+καρπουζι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καστανα

Βρέθηκαν 47 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Φρέσκα Φασολάκια Λαδερά και τα 3 Μυστικά της[...]

Τα φασολάκια λαδερά είναι ένα κατ’ εξοχήν καλοκαιρινό σπιτικό φαγητό που στους περισσότερους προκαλεί νοσταλγικές μνήμες απ’ τη μανούλα τους. Και εκεί[...]

Πηγή: caruso.gr

μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
γίγαντες φούρνου με λουκάνικο και γκρείπφρουτ |[...]

Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που σηκώνουν κρασί. Ταπεινό και νόστιμο, αλλά σε[...]

Πηγή: caruso.gr
πως φτιάχνουμε τέλειο στέικ ταρτάρ σπίτι |[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]

Πηγή: caruso.gr
Ελιά μοσχαριού μπραιζέ αλ' Αρλεζιέν |[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα μυστικά για υπέροχη σπιτική μαγιονέζα σε[...]

Η μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπιτική σος ταρτάρ: η ιδανική σάλτσα για ψάρι |[...]

Η σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]

Πηγή: caruso.gr
Καραμελωμένα κρεμμύδια και πομοντόρια στο[...]

Το κρεμμύδι είναι ίσως το πιο απαραίτητο λαχανικό στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά σπανίως πρωταγωνιστεί σε πιάτα. Στις περισσότερες συνταγές δανείζει τη σπιρτάδα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μεζέδες για μπύρα | Caruso.gr

Ένα κάλεσμα για μπύρες “Ελάτε να πιούμε μια μπύρα” λέει η πρόσκληση και εφόσον έχεις καταφέρει να φτάσεις στο στάδιο του Έλληνα οικογενειάρχη, ξέρεις απ’ την[...]

Πηγή: caruso.gr
Βιτέλο Τονάτο – Το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό[...]

Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]

Πηγή: caruso.gr
Η απογείωση της γεύσης με 4 αρωματικά βούτυρα

Τα βούτυρα με βότανα και αρωματικά, που είδαμε πως φτιάχνονται στο προηγούμενο άρθρο, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσουμε κατακόρυφα το γευστικό προφίλ[...]

Πηγή: caruso.gr
Τέσσερις ιδέες για Βούτυρο με αρωματικά βότανα

Μια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]

Πηγή: caruso.gr
Τέλειο Ψάρι Ψητό στο Φούρνο με Λαχανικά

Το ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες | Caruso.gr

Το μοσχάρι μελιτζάνες είναι ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό και φθινοπωρινό ελληνικό πιάτο, με δεδομένο ότι η καλύτερες μελιτζάνες βγαίνουν τον Σεπτέμβρη. Το[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα τέλεια κεφτεδάκια τηγανητά & τα μυστικά τους[...]

Ποιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]

Πηγή: caruso.gr
Η Iδανική μου, Aργομαγειρεμένη, Σάλτσα Ραγού[...]

Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ντολμαδάκια αμπελόφυλλο με κιμά &[...]

Τα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]

Πηγή: caruso.gr
Η πιό νόστιμη κρεατόσουπα γίνεται με οσομπούκο[...]

Χειμώνας και κρεατόσουπα πάνε παρέα και τελευταία πολλοί μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη δικιά μου συνταγή, παρόλο ότι ο καιρός είναι ήπιος φέτος. [...]

Πηγή: caruso.gr
Το γκουρμέ οσομπούκο του Harry's Bar |[...]

«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια λαδερά[...]

Το μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]

Πηγή: caruso.gr
Λαχανοντολμάδες με ελαφρύ Αυγολέμονο

Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]

Πηγή: caruso.gr
Αγριογούρουνο Μπουργκινιόν: σε κόκκινο κρασί με[...]

Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]

Πηγή: caruso.gr
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, το ελληνικό φαγητό[...]

Τα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]

Πηγή: caruso.gr
Κεφτεδάκια ΑΑΑ = Απλά, Αφράτα, Αρωματικά |[...]

Οι κεφτέδες είναι ανάμεσα στα 5 πιο αγαπημένα μου Ελληνικά φαγητά. Όσοι διαβάζουν το Caruso συστηματικά και από παλιά, θα θυμούνται μια συμμετοχική διαδικασία[...]

Πηγή: caruso.gr
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Γαλικό μπεφ μπουργκινιόν με την αυθεντική[...]

Η συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα από το έργο Julie &[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy