Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Το γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Για τη βάση: Μισό πακέτο μακαρονάκι κοφτό βρασμένο με αλατάκι (τις περισσότερες φορές βάζω ριγκατόνι ή πένες αλλά δεν είχα αυτή τη φορά) Μισό πακέτο και[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γραμμ. σελινάκι ή κοφτό μακαρονάκι 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαγειρεμένο ή ψημένο κρέας ή κοτόπουλο ή κιμά (εδώ χρησιμοποιούμε μοσχάρι κοκκινιστό που τυχόν[...]
Πηγή: argiro.grΤο μοσχάρι λεμονάτο σε φέτες είναι σίγουρα ανάμεσα στο τοπ 5 των συνταγών που χαρακτήρισαν την αστική μας κουζίνα ειδικά στις δεκαετίες του 60 και 70, που είχα[...]
Πηγή: caruso.gr500 γραμμ. σελινάκι ή κοφτό μακαρονάκι 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαγειρεμένο ή ψημένο κρέας ή κοτόπουλο ή κιμά (εδώ χρησιμοποιούμε μοσχάρι κοκκινιστό που τυχόν[...]
Πηγή: argiro.gr