πορτοκαλοπιτα νηστισιμη ακης | γλυκο ψυγειου με σοκολατα | γαλεος τηγανητος | γαλατοπιτα βεφα αλεξιαδου | σαλάτα με βίδες και καρότο | καρδουλες κοτοπουλου | αγριογουρουνο στη γαστρα ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μπαλσαμικο κεμπαπ

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κότσι χοιρινό με χυμό ρόδι σταφύλι πορτοκάλι -[...]

22/12/13 Τελικά για άνθρωπο που δεν συμπαθεί το κρέας και δη το χοιρινό, δεν τα πάω άσχημα. Για να ακριβολογώ το συγκεκριμένο κότσι από τη Δράμα το μαγείρεψα[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Μοσχαράκι με πετιμέζι, ξινόμηλα, σταφύλια και[...]

Όταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Οι συμμεροχές μας στο Διαγωνισμό

Καλημερα!! Καλο μήνα - αν και λίγο καθυστερημενα - και... αντε να ρχονται τα Χριστούγεννα!!! Έχω λίγο καιρό να μπω στην παρεα και μου χει λειψει πολυ![...]

Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ[...]

BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Random tips, tricks etc for you!

Γειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]

Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.gr
Οι νέες balsamic creams της Brava

Όσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Η γενιά του 50, 60 και 70

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
χαμ face/off: τα δύο πρόσωπα του ζαμπόν στο[...]

Eίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]

Πηγή: pandespani.com
12 Συμβουλές για να αποφύγετε την δηλητηρίαση[...]

Οι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Βινσάντο Σαντορίνης, το Άγιο Κρασί!

Το βινσάντο της Σαντορίνης είναι παραδοσιακό γλυκό κρασί ανήκει στην κατηγορία των κρασιών Ονομασίας Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητος (ΟΠΑΠ Σαντορίνης).[...]

Πηγή: funkycook.gr
Συναισθήματα Χαράς...για μια κυμαδόπιτα.

Η χαρά που παίρνω όταν φίλοι μου λένε καλά λόγια, για κεράσματα που τους προσφέρω, είναι μεγάλη. Φαντάζομαι το ίδιο συναίσθημα εισπράτετε και σεις όλες και[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Πράσινη σαλάτα με σύκο και κρέμα βαλσάμικου[...]

Σήμερα μαγειρεύω με κρέμες βαλσάμικου BRAVA ,οι οποίες έχουν βάση το παλαιωμένο ξύδι βαλσάμικο και τον αυθεντικό μούστο σταφυλιών. Δεν περιέχουν συντηρητικά,[...]

Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy