Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Όπως γνωρίζετε αυτό το μήνα τα "Παιχνίδια Κουζίνας" έχουν ως θέμα την Αγάπη με την μεγάλη έννοια της. Προκειμένου να συμμετάσχω κι εγώ , θα κάνω μια μικρή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛοιπόν ναι, είμαι η γκρινιάρα των Χριστουγέννων, ή η πιο «ξενέρωτη» αν θέλετε, διότι απλά δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι από[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος στην κουζίνα της Ταϋλάνδης που είχαμε προγραμματίσει γι' αυτήν την εβδομάδα δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω "ανωτέρας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟδηγίες για την παρασκευή καπνιστού χοιρινού -απάκι- σύμφωνα με τις παραδόσεις της Κρήτης
Οι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜέχρι πριν μια δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια όμως, δεν ήταν υπόθεση[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι θερμοκρασίες, άρχισαν να πέφτουν, άλλαξε κι η ώρα - απόψε νύχτωσε νωρίς – και βαδίζουμε προς το χειμώνα ( σε πολλούς τομείς δυστυχώς). Όσπρια,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grH Αλσατία φημίζεται για τα νόστιμα πιάτα της και ειδικά αυτά που περιέχουν κρέας. Αυτή η συνταγή είναι από τις πιο διαδεδομένες στην περιοχή μόνο που αυτή την[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr