Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔεν ξέρω που... Δεν ξέρω πως... του ήρθε του κανακάρη μου! Σε ποια τηλεοπτική σειρά (από όσες βλέπει) ή ποιος φίλος είπε πως έφαγε ρολό κιμά στο σπίτι του...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΜου γίνονται εμμονή τα φυτά που βρίσκονται δίπλα μας σε αφθονία και είναι βρώσιμα. Αν είναι και περιφρονημένα, ακόμη καλύτερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η[...]
Πηγή: bostanistas.grΈρευνα : Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες (photos) Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς διαιτολόγους που ασχολούνται με την προαγωγή[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grH γεμάτη γεύση του χωριάτικου λουκάνικου, ενώνεται με φέτα και διάφορα μυρωδικά και "φωλιάζει" σε τραγανή ζύμη μπιζέ! Ένα ορεκτικό όνειρο... Εύκολη 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ φετινός ολλανδικός χειμώνας ήταν πολύ ήπιος. Δεν είδαμε ούτε μια νιφάδα χιονιού, οι βροχές ήταν ελάχιστες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γενικά δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερούδια και πάλι! αφήνω και σήμερα το παρφέ κατα μέρος και σας δίνω τη συνταγή για ένα ινδικής προέλευσης φαγητό που κάνα χτες και μου άρεσε πάαααααρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ 4 κότσια αρνιού(300 γρ. το κάθε ένα) 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 1 καρότο κομμένο στα δυο 1 κλωνάρι σέλερυ 1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤρεβλοφάι πηλιορείτικο(Γλυστρίδα) Μου γίνονται εμμονή τα φυτά που βρίσκονται δίπλα μας σε αφθονία και είναι βρώσιμα. Αν είναι και περιφρονημένα, ακόμη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr