Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Τη συνταγή αυτή την φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα που κάνω τραπέζι για πολλά άτομα και είναι το πιο ζουμερό μαλακό κρέας που τρώγεται κρύο. Η γεύση του είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο και καθαρισμένο 1,5 κουταλιά χυμός λάιμ 3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: yumyum.grΗ κομποστοποίηση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία όπου τα βακτήρια, οι μύκητες και άλλοι οργανισμοίαποσυντείθουν οργανικές ύλες όπως φύλλα, φλούδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣυνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grΣυνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grChutney ή Chatni είναι μια σάλτσα από τις Κουζίνες της Ινδίας και η οποία μπορεί να ποικίλλει… Ένα παρακλάδι της ρίζωσε στην Αγγλο-ινδική κουζίνα για να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ κομποστοποίηση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία όπου τα βακτήρια, οι μύκητες και άλλοι οργανισμοίαποσυντείθουν οργανικές ύλες όπως φύλλα, φλούδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜικρα βήματα για καλύτερο αύριο Οι μικρες αλλαγες φέρνουν μεγάλα αποτελεσματα. Ας προσπαθήσουμε απο τα απλά, καθημερινά! φυτεύω ένα δέντρο ανακυκλώνω το γυαλί[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr1 φέτα ανανά 2 βύσσινα κομπόστα 1 γωνίτσα μπανάνας 1 φέτα ακτινίδιο 1 φέτα πορτοκάλι 2 φράουλες Οδηγίες Βάζουμε τη φέτα του ανανά σε ένα πιάτο Βάζουμε από[...]
Πηγή: cookpad.com/gr