Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ♦♦ PADELLATA DI CAVOLO VIOLA CON SALCICCIA RUSTICA, ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ // SPEZZATTINO CON CIPOLLE E FINOCCHIO, ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ "ΤΡΙΦΟΛΆΤΙ" ♦♦ FUNGHI TRIFOLATI, ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA
ΠΟΛΠΕΤΕΣ ΡΙΚΟΤΑΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Μια συνταγή γιά τους λάτρεις του τυριού! Αφράτα τυρομπαλάκια σε νόστιμη σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή είναι παραδοσιακή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΛΙΧΟΥΡΔΑ Τσιλίχουρδα, τσιλίκουρδο ή τσιλιχούρδι, παραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από την κορφίατικη κουζίνα. Το όνομα προέρχεται από τις χορδές, δηλαδή τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑ Τα μοσχαρίσια νεφρά μάλλον δύσκολα μπορεί να τα πετύχει κανείς στα κρεοπωλεία σήμερα... ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι καλοί πελάτες και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΚΟΡΔΑΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ (SUCUK KÖFTE) Κάτι ξέρουν και οι Τούρκοι απο κεμπάπια και σουτζουκάκια! Μια λιτή συνταγή απο την παραδοσιακή τούρκικη κουζίνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Ακόμη μια μακαρονάδα με καλοκαιρινό άρωμα! Αγαπημένα υλικά, σάλτσα ραγκού με κιμά και μελιτζάνες, συνδυάζονται υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ Απο σήμερα και μέχρι και την παραμονή του Πάσχα, θα σας παρουσιάσω μερικές σαλάτες, τις οποίες μπορείτε να παρουσιάσετε και στο πασχαλινό σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΛΑ ΤΖΕΝΟΒΕΖΕ Συκώτι αλά τζενοβέζε ή αλλιώς η σκορδάτη παραλλαγή της πιό δημοφιλούς συνταγής, του συκωτιού αλά βενετσιάνα ! Οπως φανερώνει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Για την ιστορια, η λεξη ντολμαδακι, προερχεται απο το τουρκικο dolma, που σημαινει γεμιστο. Τα ντολμαδακια με τα αμπελοφυλλα, ειναι κατα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΕΤΖΟΦΑϊ, ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Ενα απο τα πιο διασημα πιατα της πηλιοριτικης κουζινας, ειναι το σπετζοφαι. Το ονομα προερχεται απο τη λεξη "σπέτζα", που σημαινει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ Ποιός δεν γωνρίζει τα σμυρνέϊκα σουτζουκάκια, ένα από τα θρυλικά πιάτα της μικρασιάτικης κουζίνας! Πρώτα απ΄όλα να κάνουμε μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ζουμερά, υπέροχα κεφτεδάκια με άρωμα και γεύση από χωριάτικο λουκάνικο! Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και για το τραπέζι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr