τηγανια λεμονατη ακης | κολοκυθοπιτα γλυκια με σιμιγδαλι | τουρτα πορτοκαλι με παντεσπανι | μαγειριτσα χωρις μαρουλι | ψωμι με πιτουρο βρωμης | κολοκυθοκεφτεδες με βρωμη | πώς φτιαχνουμε γιαουρτοπιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σπανακι

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Για κρέας… στου Βερόπουλου

Το “είμαι κεφάτη, γυρίζω απ’ του Βερόπουλου” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα σλόγκαν της Ελληνικής διαφήμισης, διαχρονικά. Όλοι μας έχουμε[...]

Πηγή: caruso.gr

Scotch Eggs

Τα Scotch Eggs είναι ένα πολύπλοκο και ιδιαίτερα γευστικό πιάτο, που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μία φορά. Το πολυκατάστημα του Λονδίνου Fortnum & Mason[...]

Πηγή: alwayshungry.gr
χειροποίητα μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης[...]

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαλομπριζόλας άπαντα: Απ’ την επιλογή στο[...]

Το ψήσιμο του κρέατος και ειδικά του μοσχαρίσιου θέλει τέχνη και εμπειρία, αλλά πριν κατακτήσουμε παρέα αυτή την υψηλή κορυφή, ας κερδίσουμε πρώτα τη μάχη των[...]

Πηγή: pandespani.com
12 κύρια πιάτα για χριστουγεννιάτικο μενού -[...]

12 κύρια πιάτα για χριστουγεννιάτικο μενού Τις μέρες που η θρησκευτική παράδοση συναντάει επισήμως τις πιο προσεγμένες γεύσεις, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος[...]

Πηγή: pandespani.com
Πως ετοιμάζουμε τη ψησταριά για να ψήσουμε[...]

Το ψήσιμο του κρέατος και ειδικά του μοσχαρίσιου θέλει τέχνη και εμπειρία, αλλά πριν κατακτήσουμε παρέα αυτή την υψηλή κορυφή, ας κερδίσουμε πρώτα τη μάχη των[...]

Πηγή: caruso.gr
Οι συνταγές των 6 Μπολονιέζ μιας τυφλής[...]

Στο προηγούμενο άρθρο της σειράς για την αναζήτηση της τέλειας σάλτσας Μπολονιέζ (Bolognese), παρουσιάστηκε ο στόχος της δοκιμής 6 διαφορετικών Μπολονιέζ, η[...]

Πηγή: caruso.gr
Cassoulet του Castelnaudary με κονφί πάπιας και[...]

Το κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γρήγορη Σάλτσα Μπολονέζ με Ταλιατέλες (σε τρεις[...]

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]

Πηγή: caruso.gr
Κριτική προϊόντος: βιολογικό κρέας από τους[...]

Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
ΠΙΤΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ

250 γρ. σπάλα χοιρινού 100 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 500 γρ. προζύμι για ψωμί 3 κρεμμύδια 1 αυγό 100 ml. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Ξεφλουδίζετε και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Αρνάκι με ρεβύθια στη γάστρα

Αυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Cassoulet!

Το cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Κασουλέ των Πυρηναίων (Η περιπέτεια των φασολιών

Υλικά (για 8 άτομα) 1/2 κιλού λευκά φασόλια, κατά προτίμηση καστοριανά, μουσκεμένα αποβραδίς 300 γρ. χοιρινό άπαχο, παστό 1 1/2 - 2 κιλά ξεκοκαλισμένο αρνίσιο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ♦♦ SPALLA DI[...]

ΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Χοιρινό κρέας

Το φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Γκιούλμπασι

500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου 500γρ. χοιρινό ψαχνό 500γρ. μοσχάρι από σπάλα 1 λουκάνικο χωριάτικο 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πράσινες 2 σκελίδες σκόρδο[...]

Πηγή: cooklos.gr
Κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά Για τα κεμπάπ 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από σπάλα ή ελιά 300 γρ. κιμάς αρνίσιος, από σπάλα ή «χεράκι» 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 2 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: mamapeinao.gr
Τηγανιά για όλα τα γούστα

Πάντοτε είχαμε μια διαφωνία σπίτι μας σχετικά με το τι είδος κρέατος να μαγειρέψω. Γι'αυτό κι εγώ θέλοντας να μας ικανοποιήσω όλους έκανα μια τηγανιά ανάμικτη[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy