Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ένα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι. Προετοιμασία : 15΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 4 λεπτά μοσχαρίσια φιλέτα (περίπου 160 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr10/02/14 Λεμόνια στο βάζο ή λεμόνια τουρσί ή απλά ένας τρόπος να διατηρήσουμε ζωντανή τη γεύση και τη μυρωδιά του λεμονιού, όλο τον χρόνο. Σε κύβους, στη μέση[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 6 πράσινες πιπεριές τσίλι τουρσί, ψιλοκομμένες χυμό από 2 λάιμ ένα ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ξίδι από[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο λεμόνι στις διαφορετικές εμφανίσεις του στο πιάτο Φέτες, μισά λεμόνια, μισοφέγγαρα, λωρίδες, παγωμένα κομμάτια: το λεμόνι χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους[...]
Πηγή: pandespani.comΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr