Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Καλησπέρα!! Σήμερα λέω να πούμε μερικά πράγματα όσον αφορά την παρασκευή του τσουρεκιού. Από ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που κάνω με φίλες και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ και χρόνια. Είναι το ψωμάκι με το οποίο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 1 κιλό ώριμες, νόστιμες ντομάτες 400 γρ. χωριάτικο ψωμί (καλύτερα με προζύμι) της προηγούμενης μέρας 1.300 lt. ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι η αυθεντική. Την εμαθα τοτε που υπηρετησαμε με τον ανδρα μου στο ταχυδρομειο της Καλύμνου που ηταν προισταμενος, και εγω διδασκα στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grκαλησπέρα... να 'μαι κι εγώ!! μόλις έχω γυρίσει από το θέατρο.. μία όμορφη παράσταση με πολύ γέλιο και πολύ καλές ερμηνείες.. "ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ"..[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΚοντεύει ήδη μήνας που έχει περάσει το Πάσχα και που το I cook greek είχε κάνει αφιέρωμα στη μικρή κουζίνα. Μόλις την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα έπιασα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό ψαχνό μοσχαρίσιο κιμά, 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο, 1 μικρή σκελίδα σκόρδο τριμμένη (προαιρετικά), ½ φλ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια το προζύμι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml χλιαρό γάλα 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr