Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ και χρόνια. Είναι το ψωμάκι με το οποίο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλησπέρα!! Σήμερα λέω να πούμε μερικά πράγματα όσον αφορά την παρασκευή του τσουρεκιού. Από ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που κάνω με φίλες και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grκαλησπέρα... να 'μαι κι εγώ!! μόλις έχω γυρίσει από το θέατρο.. μία όμορφη παράσταση με πολύ γέλιο και πολύ καλές ερμηνείες.. "ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ"..[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜερικοί φίλοι με ρωτούν αν θα βάλω νηστίσιμες και πασχαλινές συνταγές. Φυσικά και θα βάλω, αλλά μέχρι να τις βάλω, σας υπενθυμίζω παλιότερες συνταγές. Κάνοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό πράσινες πιπεριές κέρατα (για να δώσουμε πικάντικη χροιά στο φαγητό, μπορούμε να προσθέσουμε καυτερές πιπεριές, όσες αντέχουμε) 1 μεγάλη μελιτζάνα[...]
Πηγή: gastronomos.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό ψαχνό μοσχαρίσιο κιμά, 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο, 1 μικρή σκελίδα σκόρδο τριμμένη (προαιρετικά), ½ φλ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια το προζύμι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml χλιαρό γάλα 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥπάρχουν φορές που δεν ξέρεις τι να φτιάξεις. Το μυαλό κολλάει και όλα σου φαίνονται συνηθισμένα. Και τότε στρέφεσαι στα μπλογκ φίλων, για να δανειστείς ιδέες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό με καταπράσινο αρακά και αρωματικό δυόσμο, μία συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : ??[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤις προηγούμενες μέρες, βρέθηκα στην Αθήνα για λίγο, μια και η αργία για την γιορτή του Πολιούχου μας, προσφερόταν για ένα γρήγορο ταξιδάκι. Το κοριτσάκι μας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι η αυθεντική. Την εμαθα τοτε που υπηρετησαμε με τον ανδρα μου στο ταχυδρομειο της Καλύμνου που ηταν προισταμενος, και εγω διδασκα στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΘυμάμαι πως το έχω ξαναπεί,στα μέρη μου το αυγολέμονο το συνηθίζουμε με ντομάτα...μην ξινίζετε!..πρόκειται για ένα καθ΄ όλα ταιριαστό πάντρεμα...η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr250 γρ. σπάλα χοιρινού 100 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 500 γρ. προζύμι για ψωμί 3 κρεμμύδια 1 αυγό 100 ml. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Ξεφλουδίζετε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook