Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
23/9/14 Μπιφτέκια μελιτζάνας με βρώμη. Τα κάνουμε burger ή τα σερβίρουμε με κάποια σος της αρεσκείας μας , αλλά τρώγονται εξίσου ευχάριστα μόνα τους. Κανείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓεμιστό ψαρονέφρι Υλικά 1 κιλό ψαρονέφρι ή 2 μέτρια κομμάτια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό ½ φλιτζ. καρυδόψιχα τριμμένη ½[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΑρχή Τριωδίου σήμερα και ανεξάρτητα από το τι συνεπάγεται για τον καθένα μας,για τους απανταχού κρεατοφάγους είναι σίγουρα μια ακόμη δικαιολογία....[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι μέρες τώρα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου διάφορες γιορτινές συνταγές. Αλλά, από την άλλη, τι να σκεφτείς έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα! Για τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 κιλό γλυκοπατάτες 1 φλ. ροκφόρ ή μπλε τυρί 1φλ. βούτυρο φρέσκο αγελαδινό ¾ φλ. τριμμένη καρυδόψιχα ½ φλ. φασκόμηλο φρέσκο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυδώνια με λουκάνικο και κιμά – Τα ανατολίτικα γεμιστά του χειμώνα! Οι Πέρσες και οι Τούρκοι σερβίρουν τα κυδώνια γεμιστά με κιμά και ρύζι ή πλιγούρι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΑν και Πελοποννήσιος στην καταγωγή, μέχρι πρόσφατα δεν είχα καν ακούσει για το λαγωτό! Ίσως να μην είναι όμως και τόσο περίεργο, καθότι πρόκειται για φαγητό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥΛΙΚΑ 6 κοκκινογούλια (παντζάρια) μικρού ή μέτριου μεγέθους (περίπου 1½ kg), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. Για τη Μαρινάδα 9 κουταλιές έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣπανάκι-ρόκα με ψητό κατσικίσιο τυρί Υλικά 1 ματσάκι ρόκα 200 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο 4 φέτες ψωμί 100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί ½[...]
Πηγή: greekouzina.gr