Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
1,3 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι της σπάλας) ή χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1 κ. (ή 4 μέτρια) κυδώνια 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή χτένι σπάλας) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γλ. πιπέρι καγέν[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον 1 5 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.grμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.comΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓλυκές πιπεριές, πικάντικο ισπανικό λουκάνικο και χυμώδη χτένια. Λιτή συμφωνία στο κόκκινο με μια στάλα κονιάκ και να, ο προκλητικός συνδυασμός, πρώτα ανάβει[...]
Πηγή: pandespani.comΟδηγίεςΚόβουμε σε 20 περίπου τεμάχια το μέρος του μοσχαριού που πήραμε (χτένι ή σπάλα), τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν.... The post Μοσχάρι[...]
Πηγή: chefoulis.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΜία μοναδική συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε. Συνταγή : Αναστασία Τσιντζιλώτη Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Ημέρα προβολής :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά και το Σάββατο το απόγευμα.. Αν αντί για κριθαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστό πικάντικο πιάτο για τους λάτρεις των έντονων γεύσεων!!! Συστατικά μοσχαρι - 1.200 γραμμ. (ποντίκι, νουά ή χτένι σπάλας) ελαιόλαδο - 3 κ.σ. κρεμμύδι[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr