Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια την ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ νερό 1 κ.γ. αλάτι Για την γέμιση: 5-6 Πράσα ψιλοκομμένα (αρκετά) 1 μεγάλο κρεμμύδι περασμένο από το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grFor the recipe in English click here Φίλοι μου, το ότι έχω κόψει το κρέας δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου! Aν όμως κάποιος μου έλεγε ότι πρέπει να κόψω τα[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΣτη γειτονιά μου, από πάάάρα πολλά χρόνια πριν, υπήρχε ένα κινέζικο εστιατόριο, το οποίο ήταν από τα πιο αυθεντικά κινέζικα εστιατόρια όπου μπορεί να φάει[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΟΛΩΝΙΑ (ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ) ΜΕΡΟΣ Α Αφήστε για λίγο τις κατσαρόλες και τα ταψιά σας και πάμε ταξιδάκι. Επαγγελματική υποχρέωση με πήγε την προηγουμένη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ιταλία, που θεωρείται πατρίδα των ζυμαρικών, σχεδόν κάθε περιοχή έχει τη δική της πρόταση σε γεμιστά ζυμαρικά με διαφορετικό τύπο της ζύμης, σχήματος και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥΛΙΚΑ 300γρ. βοδινό φιλέτο (Rib Eye), 100γρ. κινόα κόκκινη, 5 ραβιόλες από περουβιανή πατάτα, 2 κοµµάτια ραπανάκι, 60γρ. µανιτάρια πορτοµπέλο, 40ml σπιτική[...]
Πηγή: xrysessyntages.comH σημερινή ανάρτηση έχει αμιγώς άρωμα Ανατολής και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα...Είναι τόσο απλό και πολύπλοκο ταυτόχρονα...αισθητικά ατημέλητο,[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr