συκωταρια τηγανιτη με αλευρι | κεικ με μαυρη ζαχαρη παρλιαρος | σοκολατα ροφημα συνταγη παρλιαρος | γλάσο πορτοκάλι | ψαρονεφρι αλα κρεμ με μουσταρδα | ροφημα με φραουλες | πως μαγειρευεται ο μπακαλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις τζιν

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνάκι στο λιβάδι

Τέτοια εποχή, όπου κι αν περπατήσεις, πέρα από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους θα δεις τα ανοιξιάτικα λουλούδια και τα χόρτα να ξεπηδάνε από τη γη, ακόμα και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα πικάντικα: καλαβρέζικη τάρτα με ντομάτες και[...]

Η ζύμη της χωριάτικης αυτής τάρτας περιέχει κρασί, αβγά, λαρδί και τριμμένο τυρί. Κριτσανιστή σαν μπισκότο η κρούστα, συμπληρώνεται με ντομάτα και καυτερή[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Τιμπάλ του Μεσογειακού Νότου

Το σημερινό πιάτο είναι γιορτινό. Κατάγεται από την Γαλλία και την Ιταλία και οι παραλλαγές του είναι πάμπολλες. Σήμερα σερβίρω μια παραλλαγή του Μεσογειακού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σοφιτσίνι - βιομηχανική λιχουδιά μαγειρεμένη[...]

Σήμερα θα ταξιδέψουμε στο Birkenau, στην Γερμανία, αλλά θα μας φιλοξενήσει μια 100% ιταλική κουζίνα με οικοδέσποινα την Francesca από το blog Voglio vivere[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ποντιακά II:  Μαντί

Παίρνω ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι φύλλο. («Μήπως δεν έπρεπε να επενδύσω τόσα πολλά σ’ αυτή την ιστορία;»). Βάζω μισή κουταλιά κιμά και το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα για να ισιώσει η μέρα!

Είναι μια απο αυτές τις μέρες που γυρίζεις στο σπίτι κι όλα έχουν πάει στραβά. Το μόνο που θέλεις, κάτι να σε ζεστάνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ανοίγεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κιακιέρε, οι αποκριάτικες τηγανίτες

Αν κάτι μου έχει λείψει μεγαλώνοντας, είναι αυτή η ικανότητα των μικρών παιδιών να νιώθουν βαθιά μέσα τους την άγρια χαρά της γιορτής. Ξενέρωσα, που θα έλεγαν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όταν συμφιλιώθηκα με την κανέλα

Η σχέση μου με την κανέλα ήταν ανέκαθεν διαταραγμένη, δεδομένου ότι πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αντιπαθώντας όσα φαγητά χαρακτηρίζονταν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το ραβανί του γηραιού θείου

Ο γηραιός θείος τότε δεν ήταν γηραιός. Παλικαράκι ήταν 18 ετών. Στην Αθήνα του 1945. Ο νεαρός τότε θείος, ορφανός και με μια λίγο μεγαλύτερη αδελφή να πρέπει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: του αποχαιρετισμού

“Η μακαρονάδα της Πέμπτης” σας αποχαιρετά σήμερα. Αλλά προφανώς τα ζυμαρικά δεν θα λείψουν από το bostanistas. Και διάλεξα την πιο παιδική, την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι θησαυροί του καταψύκτη II: κιμάς

Από τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρολό με κιμά στην κατσαρόλα και ας κρατήσουν οι[...]

(smittenkittenorig / Flickr) Οι γιορτές συνεχίζονται και τα τραπέζια με συγγενείς και φίλους επίσης. Φτιάξτε, λοιπόν, ένα εύκολο γιορτινό ή κυριακάτικο πιάτο,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαντί: ψυχοθεραπεία μέσω Πόντου

Παίρνω ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι φύλλο. («Μήπως δεν έπρεπε να επενδύσω τόσα πολλά σ’ αυτή την ιστορία;»). Βάζω μισή κουταλιά κιμά και το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μεζέδες για Μουντιάλ: το εθνικό chivito της[...]

Σύμφωνα με τον σεφ Άντονι Μπουρντέν, η κορυφή της τέχνης των σάντουιτς βρίσκεται στην Ουρουγουάη και λέγεται chivito. Είναι το εθνικό φαγητό της χώρας και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ο εργένης στην κουζίνα:  πρωινό για δύο

Με δυο - τρία αυγά μάτια ή μια απλή ομελέτα και μπόλικο ψωμί ο εργένης συνήθως καλύπτει την πρωινή πείνα του. Όταν όμως η καινούργια μέρα δεν τον βρίσκει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καυτή πατάτα

Έφτασε σε ελληνική ηλικία δύο αιώνων¹ και παραμένει ο γευστικότερος και ο πιο μαγειρεμένος βολβός. Φθηνή και εύκολη να μαγειρευτεί, η πατάτα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Βουνά από κεφτεδάκια

Όταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ο εργένης χαλάει τη μους

Οι μαγειρικοί εφιάλτες κάθε εργένη - αρχάριου μάγειρα είναι γεμάτοι από κρέατα που ψήνονται πολύ ή πολύ λίγο, σάλτσες που σβωλιάζουν ανελέητα, σουφλέ που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπουφές με τα νόστιμα της εποχής

Ένας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες παπουτσάκια χωρίς συμβιβασμούς

Τις μελιτζάνες παπουτσάκια, όπως και τα γεμιστά και τόσα άλλα λαδερά, κάθε μάγειρας και μαγείρισσα στην Ελλάδα τις φτιάχνει με τον δικό του διαφορετικό τρόπο,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Άρωμα φασκόμηλου στο πιάτο

Οι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy