Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
oσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.comEίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ) Σπετζατίνο ( spezzatino ), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜία φανταστική πατατοσαλάτα, τρώγεται ζεστή σαν σαλάτα, σαν γαρνιτούρα, σε κρέατα, σκέτη με τυράκι φέτα, όπως το γιαχνί πατάτας! Υλικά που θα χρειαστούμε: 1,5[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφή των παιδιών μας το καλοκαίρι ! Συμβουλές από τον Dr. Ιάκωβο Θεοδοσίου Ιατρό - Διαιτολόγο. Ας προσπαθήσουμε το καλοκαίρι[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΗ παράδοση εθίμων είναι ένα από αυτά που προσπαθώ να τηρώ, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάτι η γιαγιά από τ' Αϊβαλί, κάτι η αγάπη η υπέρμετρη για όσα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένοι μας φίλοι, Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση! Να περάσετε πολύ όμορφα μαζί με τις οικογένειές σας, με υγεία και αγάπη! Ας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ ιντερνετική επικοινωνία αποκαταστάθηκε, αλλά εγώ εξακολουθώ να είμαι λίιιιγο πιο μακριά από το σπίτι και να έχω γίνει...ζελέ! Α ναι! Έχω πήξει, δεν το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (6) : 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν 450 γρ. ψαρονέφρι χωρίς πέτσες και λίπη 1,5 φλ. μαρούλι σχισμένο ½ φλ. ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (όπως[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κομματάκια 1/2 φλιτζ. τσένταρ τριμμένο 1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη 1/2 φλιτζ. ροκφορ (προαιρετικά) 4 κ.σ. μουστάρδα 2[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικα για τα μπιφτεκια 1/2 κιλο μοσχαρισιο κιμα 1/3 κουπας τριμμενη φρυγανια 1 μικρο κρεμμυδι τριμμενο 1 αυγο 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο αλατι πιπερι ριγανη[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει «κομμένο σε κομματάκια»,[...]
Πηγή: bostanistas.gr