κοτοπιτα συνταγη βεφα | μπομποτα με τυρι αργυρω | κοκκινοψαρο στο φουρνο αργυρω | ροξακια νηστισιμα ευκολα | παεγια με κατεψυγμενα θαλασσινα | σουπα για αρρωστους | συκωτι στο φουρνο ποση ωρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πουρακια δαμασκηνα μαραθος

Βρέθηκαν 48 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ 3 κουπες ρυζι(για πιλαφι) 1 κουταλακι σαφραν σε σκονη 6 κουπες νερο 1 κουταλιά σούπας αλάτι Βαζουμε το νερό να βράσει .Ριχνουμε το ρύζι,αλάτι[...]

Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr
ζωμοί, οι βασικοί όροι και οι διαφορές τους -[...]

ζωμοί: οι κατηγορίες, οι βασικοί όροι και οι διαφορές – κάνοντας στοκ ζωμό με κόκαλα Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε[...]

Πηγή: pandespani.com
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
χαμ face/off: τα δύο πρόσωπα του ζαμπόν στο[...]

Eίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]

Πηγή: pandespani.com
Η τεχνική για τέλειο σπιτικό Ιταλικό Ριζότο σε[...]

Το ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ποιές τροφές επιτρέπονται αν έχετε  “ζάχαρο”

Και μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Πατατοσαλάτα ζεστή!

Μία φανταστική πατατοσαλάτα, τρώγεται ζεστή σαν σαλάτα, σαν γαρνιτούρα, σε κρέατα, σκέτη με τυράκι φέτα, όπως το γιαχνί πατάτας! Υλικά που θα χρειαστούμε: 1,5[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Καλοκαίρι και παιδική διατροφή !

Τι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφή των παιδιών μας το καλοκαίρι ! Συμβουλές από τον Dr. Ιάκωβο Θεοδοσίου Ιατρό - Διαιτολόγο. Ας προσπαθήσουμε το καλοκαίρι[...]

Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr
Η κυρα-Σαρακοστή

Η παράδοση εθίμων είναι ένα από αυτά που προσπαθώ να τηρώ, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάτι η γιαγιά από τ' Αϊβαλί, κάτι η αγάπη η υπέρμετρη για όσα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κυδώνι πελτές

Κυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Αγαπημένοι μας φίλοι, Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση! Να περάσετε πολύ όμορφα μαζί με τις οικογένειές σας, με υγεία και αγάπη! Ας[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Πορτοκαλοζελέ,Πορτοκάλ πελτεξί( Μονεμβασιά)

Πορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι[...]

αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]

Πηγή: pandespani.com
Ζουμερό μοσχαράκι κατσαρόλας με πάπρικα και[...]

Με την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Χοιρινή τηγανιά με πετιμέζι

Η ιντερνετική επικοινωνία αποκαταστάθηκε, αλλά εγώ εξακολουθώ να είμαι λίιιιγο πιο μακριά από το σπίτι και να έχω γίνει...ζελέ! Α ναι! Έχω πήξει, δεν το[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά (6) : 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν 450 γρ. ψαρονέφρι χωρίς πέτσες και λίπη 1,5 φλ. μαρούλι σχισμένο ½ φλ. ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (όπως[...]

Πηγή: yumyum.gr
Ψαρονέφρι με σάλτσα τυριού-μουστάρδας

Υλικά 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κομματάκια 1/2 φλιτζ. τσένταρ τριμμένο 1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη 1/2 φλιτζ. ροκφορ (προαιρετικά) 4 κ.σ. μουστάρδα 2[...]

Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr
Μπιφτεκια με κριθαρακι στο φουρνο

Υλικα για τα μπιφτεκια 1/2 κιλο μοσχαρισιο κιμα 1/3 κουπας τριμμενη φρυγανια 1 μικρο κρεμμυδι τριμμενο 1 αυγο 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο αλατι πιπερι ριγανη[...]

Πηγή: cometocook.blogspot.gr
Το κοκκινιστό της κυρα Μαρίας συνταγή από[...]

1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
10 πολύ περιέργα φαγητά… για τολμηρούς της[...]

Πέρα από τα κλασικά πιάτα της διεθνής κουζίνας, λίγο πολύ γνωστά στους περισσοτέρους, υπάρχουν και ορισμένα που θα κάνουν το στομάχι σας το λιγότερο… να[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy