Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜία Ιταλική πρόταση για φοντύ που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας Συνταγή : αθηνόραμαUmami.gr Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grYλικά για 6 άτομα 700 γρ. γραβιέρα με ήπια γεύση (ιδανικά, ελβετική) 300 γρ. τυρί που λυώνει π.χ. γνήσιο έμμενταλ, κασέρι, τα γαλλικά comte ή munster, ιταλική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓευστικό ταξίδι στην Κύθνο! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το ταξίδι μας στις Κυκλάδες συνεχίζεται και μετά την όμορφη Τζιά -Κέα σειρά έχει[...]
Πηγή: foodtrails.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓεύσεις του Πόντου Τα καταπληκτικά φαγητά των Ποντίων - Οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Πόντου, διαμορφώθηκαν ανάλογα με την περιοχή και τα διαθέσιμα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr