Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ πιο μεγάλη της ώρα, νομίζω, είναι τώρα. Εξηγούμαι: Νόστιμες και ζηλευτές οι καλοτηγανισμένες και οι πατάτες φούρνου, όμως όσο πλησιάζουν τα τραπεζώματα της[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις τελευταίες μέρες δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο για το blog, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου. Έχω τόσα πολλά να μοιραστώ μαζί σας αλλά η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία εύκολη πίτσα από τον Κώστα Τσίγκα. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας (της κρεατινής) του Τριωδίου. Ο εορτασμός αυτής της μέρας είναι ένα έθιμο που δεν γνωρίζουμε από πού[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕπισήμως τουλάχιστον έκλεισε πια το καλοκαίρι - αν και ακόμα περιμένουμε τη βροχούλα που θα το αποτελειώσει - κι οφείλουμε έτσι δύο αποχαιρετισμούς μέχρις να[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΜία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα εννοείται, που δεν είναι πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.gr½ κιλό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες 2 πράσινες καυτερές πιπεριές ½ κιλό μελιτζάνες κομμένες σε κύβους 1 κουταλάκι του γλυκού πάστα αντζούγιας 3[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλημερούδια καλά μου παιδάκια! Σήμερα και σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της σαρακοστής, θα σας δώσω μια συνταγή για νηστίσιμο...... αρνί! Χάχα.... Το άλλο με το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ Οι αντ ζ ουγιες ειναι ο παστος γαυρος. Πολλοι νομιζουν οτι η αντ ζ ουγια ειναι καποιο διαφορετικο ψαρι, ισως καποιο ειδος σαρδελλας ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr