Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Το κρέας από μοσχάρι δένει με όλα τα λαχανικά και τα τυριά με όποιο τρόπο κι αν το μαγειρέψουμε. Διάλεξα μια εύκολη συνταγή που είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑπό τις πιο ωραίες συνταγές που ανακαλύψαμε σε περιοδικό. Της έχουμε αλλάξει κάποια υλικά και τις δόσεις τους και τώρα την έχουμε καθιερώσει με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυτό το φαγητό είναι απλό και εύκολο στην παρασκευή αλλά συγχρόνως πολύ νόστιμο. Ιδανικό για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου που έχεις προσκαλέσει σε δείπνο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤη συνταγή θα τη φτιάξω αύριο για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, μόλις μου την είπε η μαμά μου από το τηλέφωνο που τη μαγείρεψε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτη Γαλλία λέγονται œuf mimosa και ως αυγά μιμόζα είναι πιο γνωστά και στην Ελλάδα. Στην Αμερική τα αποκαλούν deviled eggs (εξού και η δική μου μετάφραση ως[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι σάλτσες δίνουν γεύση στα στεγνά κρέατα στο γκριλ, στα σνίτσελ ή στα φιλετάκια μας. Μια κλασική συνταγή είναι η άσπρη κρέμα με κρέμα γάλακτος που γίνεται σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι πατάτες ψητές στο φούρνο με κρέμα γάλακτος, είναι απλές, λιτές, νόστιμες με τέλεια εμφάνιση. Συνοδεύουν, ομορφαίνουν και νοστιμίζουν πιάτα με ψητά κρέατα,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι σουπιές με μαρούλια θυμίζουν το αρνάκι φρικασέ μόνο που δεν το αυγοκόβουμε. Είναι ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό. Τα μαρούλια του δίνουν μια γλυκιά ευχάριστη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠροτιμώ πάντα τα φρέσκα μανιτάρια για τα φαγητά μου (στην έσχατη ανάγκη αγοράζω κονσέρβα σε φετούλες). Όταν είναι φρέσκα, είναι στη συσκευασία τους καθαρά και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΆλλη μια γευστικότατη ομελέτα με χωριάτικο λουκάνικο και τυρί. Τα υλικά μας: 4 αυγά χτυπημένα 1 κουταλίτσα νερό 2 κουταλιές σ. βούτυρο 1 1/2 λουκάνικα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο φρικασέ δεν το έτρωγα ποτέ στο σπίτι μου μέχρι που το γεύτηκα σε μια γιαγιά κι εκεί ανακάλυψα ότι το μυστικό είναι να φτιάχνεται όσο πιο απλά γίνεται και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος με γιαούρτι είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Θεσσαλία. Το γιαούρτι στερεοποιείται πάνω στο κρέας και το κάνει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα σνίτσελ με σάλτσα ροκφόρ είναι ιδιαίτερα και απολαυστικά. Την έχω φτιάξει τη συνταγή με σνίτσελ χοιρινού, γιατί ο μικρός μου γιος δεν τρώει τα μοσχαρίσια.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια από τις συνταγές που έχει γράψει η μαμά μου στο συνταγολόγιό που μου έχει αφιερώσει. Συνδυάζεται με πιλάφι, πατάτες τηγανητές ή πουρέ . Υλικά 1,5 κιλό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα γιουβαρλάκια είναι ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο φαγητό. Ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Τα υλικά μας: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή αρνί) 1 μεγάλο ξερό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα καλοκαίρι στην Τήνο φάγαμε στην ταβέρνα της κ. Τασίας κεφτεδάκια. Ήταν τα καλύτερα που έχω φάει. Αφού της έδωσα συγχαρητήρια για τα φαγητά της (όλα ήταν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr