Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κότσι είναι από τα πολύ νόστιμα κομμάτια κρέατος χοιρινού, μοσχαρίσιου ή και αρνίσιου, που γίνεται γευστικότατο όταν μαγειρευτεί με αρωματικά βότανα και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕκάμαμεν με τον καλαμαρά τούτη τη συνταγή. Εχρησιμοποιήσαμε χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά ανάμεικτο, και τα βότανα τα βάλαμε αποξηραμένα αντί φρέσκα. Επίσης[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤα Τ.G.I. Friday’sμας προσκαλούν για μια ακόμα φορά στο BeerFest, μια «γιορτή» για τους λάτρεις της μπύρας και των μοναδικών γεύσεων, για να απολαύσουμε[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤα βούτυρα με βότανα και αρωματικά, που είδαμε πως φτιάχνονται στο προηγούμενο άρθρο, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσουμε κατακόρυφα το γευστικό προφίλ[...]
Πηγή: caruso.grΑυτό ειναι το χωριό μου. Η Αρχίπολη. Το χωριό που μεγάλωσα και έζησα τις πιο ωραίες παιδικές στιγμές μου. Κάθε φορα που πάμε στο χωριο δεν αφηνουμε την[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤΟ ΤΣΙΜΕΝΙ ή ΜΟΣΧΟΣΙΤΑΡΟ Το παρεξηγημενο τσιμενι, ειναι ενα μπαχαρικο που προερχεται απο ενα φυτο, ενδημικο και στην χωρα μας, την Trigonella foenum-graecum ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο οδοιπορικό όμως στη Σερβική πρωτεύουσα είχε και γευστικές δοκιμές καθώς και shopping ή window shopping, σε μαγαζιά τροφίμων. Θα έλεγα πως η τοπική κουζίνα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι γραμμωμένοι σας κοιλιακοί και η επίπεδη κοιλιά αποτελούν μετά την εγκυμοσύνη ένα μακρινό όνειρο. Κι όμως, μπορείτε να τα αποκτήσετε ξανά σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΤέτοια εποχή πέρσι η φάρμα Μπράλου έκανε στο pandespani επικοινωνιακή πρεμιέρα. Είχαμε επισκεφθεί τη μαγική ηρεμία του τόπου στη Φθιώτιδα, την είχαμε[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το σιδηρόδρομο 1-1/2 με 2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο 1/3 φλ. Κρέμα Βαλσαμικό 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 2 κ.σ. αλάτι χονδρό μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com