ρεβυθοκεφτέδες ακης | κολοκυθοκεφτεδες νηστισιμοι ακης | σαμαλι νηστισιμο εκμεκτσιογλου | νηστισιμη κολοκυθοπιτα αλμυρη | μυδοπιλαφο με σαφραν | γαριδομακαροναδα συνταγη ακης | μπαρες δημητριακων χειροποιητες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φρουκτοζη καλαμποκαλευρο βουτυρο

Βρέθηκαν 91 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί - Κατσίκι - σε ποιά κομμάτια κόβονται -[...]

Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr

Ρίγανη: Η ισχυρότερη Πανάκεια της Φύσης

Origanum vulgaris hirtum Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελληνικής Γης

Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Η πεμπτουσία της φρεσκάδας

"Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι!" μού λεγαν ανέκαθεν οι οικείοι μου. Δεν θα τους διαψεύσω... όμως τι να κάνουμε; Έχω αρχίσει να νιώθω τη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χεράκια-ποδαράκια

Πήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κανκιόφολες οι κερκυραϊκές

Όταν γύρισα στο κτήμα ύστερα από σχεδόν τρίμηνη απουσία, μια απ' τις πρώτες μου δουλειές ήταν να επιθεωρήσω τις κανκιόφολες. Όταν έφυγα, καλά-καλά δεν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
TIRK KHNGAY

Σήμερα το μενού είχε ψάρι στη σχάρα. Φυσικά με την περιέργεια που μας διακρίνει δε μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με τα γνωστά ελληνικά μυρωδικά... Έτσι, μετά από[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Γιουβέτσι με μοσχάρι - Τaste and Τell

Το καλύτεροτεροοοοο κριθαράκι γιουβέτσι ευωδιαστό και μυρωδάτο! Σας έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσετε κάτι που να είναι τόσο ωραίο/γευστικό που να σας κάνει να[...]

Πηγή: tasteandtell.gr
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Κομμάτια λαγού με μάραθο και εντόσθια,[...]

Η Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Άγρια αγκινάρα, όψη σαν στέμμα

Άγρια αγκινάρα. Αγαπημένη του πατέρα μου και εξαιρετική συνοδός για τη ρακί, ωμή με τα φύλλα της. Στην Κρήτη συνηθίζουν και την τρώνε ωμή. Για να δούμε τι[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr
γίγαντες φούρνου με λουκάνικο και γκρέιπφρουτ:[...]

H ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]

Πηγή: pandespani.com
Πίτσα φιδάκι

Πρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Vai a fa'

“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σπετζοφάι γλυκοπικάντικο: ο ιδανικός[...]

Το Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]

Πηγή: caruso.gr
Τζιγεροσαρμάδες με Μπλίνι

Σήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια !!!

Χαρίστε στα παιδιά τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία και αφήστε τα να ζήσουν μαγικές στιγμές παρέα με τον Αι Βασίλη, χιονάνθρωπους, καλικάντζαρους,[...]

Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy