Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 1 κιλό αρνί μπροστινό μέρος (χεράκι), κομμένο σε μικρά κομμάτια Λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 2 1/2 φλιτζάνια περίπου 3 παπάγιες, ξεφλουδισμένες, χωρίς τους σπόρους, και κομμένες σε μεγαλούτσικους κύβους (2 φλιτζ. περίπου) 1/4 του φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μπροστινό μέρος αρνιού (χεράκι), ξεκοκαλισμένο 2 κ.σ. θυμάρι 1 κ.σ. ρίγανη 50 ml ελαιόλαδο 100 ml λευκό κρασί (Chardonnay ή Sauvignon Blanc[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν νοείται μεξικάνικη κουζίνα χωρίς καυτερές πιπεριές τσίλι. Πράσινες ή κόκκινες, φρέσκες ή ξερές, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, καθώς και σε διάφορες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ανατολίτικη εκδοχή στέικ ταρτάρ, ένα γευστικό κομψοτέχνημα από αρνίσιο κρέας, με φινέτσα και ελαφράδα παροιμιώδη. Το κύμινο το απογειώνει χαρίζοντάς του[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα αρώματα που αναδύουν τα ταϋλανδέζικα spare ribs θυμίζουν καλοψημένη μπριζόλα. Όλη η τέχνη του πιάτου βρίσκεται στο ότι το κρέας διατηρεί τη χαρακτηριστική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑμερικανική σπεσιαλιτέ από το εστιατόριο «Buffalo Bills» στη Γλυφάδα, όπως μας την έδωσε ο guest-chef τού εστιατορίου, Gregory Menke. Υλικά (για 6 άτομα) 6[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. χοντρά, χωριάτικου τύπου λουκάνικα (κατά προτίμηση γερμανικά) 400 γρ. πολτό ντομάτας (από κουτί ή σπιτικό) 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤόσο καυτερό που θα πρασινίσετε!. .. Υλικά 2 κ.σ. σπορέλαιο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 240 γρ. τρυφερό φιλέτο μοσχαριού, κομμένο σε λεπτές φετούλες 240[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μπροστινό μέρος αρνιού (χεράκι), ξεκοκαλισμένο 2 κ.σ. θυμάρι 1 κ.σ. ρίγανη 50 ml ελαιόλαδο 100 ml λευκό κρασί (Chardonnay ή Sauvignon Blanc βαρελίσιο)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 40 γρ. κουβερτούρα 1 τεμάχιο τσίλι 1/2 κ.γλ. κύμινο 100 ml βαλσάμικο 10 ml τσίπουρο 40 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό αρνί μπούτι καθαρισμένο 1 κόκκινη πιπεριά, 1 πράσινη και 1 κίτρινη 1 κ.σ. τζίντζερ ½ κ.γλ. σκόρδο 2 κ.σ. achar (ινδικές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤόσο καυτερό που θα πρασινίσετε!. .. Υλικά 2 κ.σ. σπορέλαιο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 240 γρ. τρυφερό φιλέτο μοσχαριού, κομμένο σε λεπτές φετούλες 240[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami