Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 285 συνταγές
Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με φθινοπωρινά φρούτα, Βέφα Αλεξιάδου: Στήθος γαλοπούλας γεμιστό, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, Η πιο νόστιμη γεμιστή γαλοπούλα από τον Ηλία Μαμαλάκη! | ediva.gr, Ρολάκια γαλοπούλας γεμιστά με χριστουγεννιάτικη γέμιση, Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας
~ Κεφτεδάκια "κόκκινα" στη γάστρα ~, Κεφτεδάκια και πατάτες με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς στην κατσαρόλα: ένα πιάτο απλώς υπέροχο!, Κεφτεδάκια και πατάτες με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς στην κατσαρόλα: ένα πιάτο απλώς υπέροχο!, ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ!!! - Νόστιμες συνταγές της Γωγώς!
ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια 3\4 του κιλού κιμά μοσχαρίσιο 1\2 ποτηράκι κρασί ασπρο 4 κουτ σούπας λάδι ... 1 κανέλα ξυλακι 1 1\2 τυρί τριμμένο ρεγκάτο ,η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 κολοκυθάκι τριμμένο 3 κ.σ. μουστάρδα 1 ντομάτα τριμμένη 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 πατάτα τριμμένη 1 σκελίδα σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα σκόπευε η Μαρία να σας κεράσει τους εκπληκτικούς, μοναδικούς , πάααρα πολύ νόστιμους κουραμπιέδες της, μιας και Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα είναι η πιο νόστιμη που έχω φάει ποτέ. Παραδοσιακή Κεφαλονίτικη συνταγή της γιαγιάς και ακόμα πιο πίσω, που πραγματικά αξίζει[...]
Πηγή: omanoclock.gr6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυδωνάτες 3/4 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο Ελαιόλαδο λίγο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο τριμμένο 1/2 ποτηράκι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη κανέλα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr